2777
2789
عنوان

نامزدم چند روزه قهر کرده رفته خونه پدرش

| مشاهده متن کامل بحث + 7053 بازدید | 189 پست
من آدم دست بزن داری نیستم و بودم اصلا ضربه به و کتک به اون شدتی ک شما فکر میکنین نبود ینی چجوری بگم ...

در هر حالی که بود دلیل خوبی برای بهم زدن ی رابطه هست،متاسفانه باید بگم که کارتون خیلی بد بود.

اگر تونستم کمکی بهتون کنم،لطفا برای سلامتی امام زمان(عج)دعا کنید.
احمق گری محض بودم خدا عقلمو ازم گرفت چن لحضه

اون ازدواج دومش لطفا لطفا لطفا ازش حمایت کن اگه دوسش داری اذیتش نکن خوردش نکن نزار کسی اذیتش کنه برو براش گل بگیر و یه کادو بش اطمینان بده ک اشتباه کردی و تکرار نمیکنی اگه مردی و مرام داری حامیش باش کنارش باش 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینک الویتتون خواهرو مادرتونه یعنی قراره تا اخر عمر دختره بیچاره بخاطر اونا کتک بخوره ایشالاک برنگر ...

الویتم همیشه بخدا نامزدم بوده سعیی میکردم هرچی دارم وندارم به پاش بریزم بخدا از لحاظ مالی هرچی خواست رو در اختیارش گذاشتم

ریلکس ریلکس ریلکستر😂😂😂

به خدا من مادر شوهر بیشرفم رو میشناختم و به شوهرم جواب رد دادم. گفت من تو دهن هر کسی که به تو بی احترامی کنه میزنم و من خر قبول کردم. بگم تو این بیست سال تو دهنی که هیچی چه کتکهایی بابت همون ننه ی آشغالش خوردم بماند. البته الان آدمشون کردم

ینی خانوادم‌دارن اذیتش میکردن من نفهم نفهمیدم؟

شما مردا همیشه فقط چشمتون خانوادتونو میبینن نمی‌دونید بعضی خانواده ها چقدر عوضی و آشغالن(منظورم با شما نیست کلی میگم)و شما هم سرتونو کردین تو برف و هرچی خانوادتون بگن قبول میکنید و مقصر زنتون‌و میدونید حتما اذیتش کردن حتما تیکه میندازن بدی میکنن بهش 

خانمای محترم این آقا که به تنهایی این کار رو نکرده . حتما به مادرشون خیلی توهین کرده . درسته اون خانم همسرشه ولی از یه طرف هم مادرشه که عمرشو براش گذاشته کسی که برای مادرش ارزش قائل نباشه پس فردا برای همون همسرش هم نیست ‌‌‌‌‌‌‌‌‌والبتهه کتک زدن کار بسیار اشتباهی بوده ولی اونم خانم هم یکمی مقصر بوده احتمالا دلش از خانواده تون خیلی خیلی پر بوده   

اول وآخر همسرت کنارت هست،هیچ وقت به خاطر خانوادت باهاش بحث نکن ازاونا متنفر میشه وکینه ای میشه،مث من بعد ده سال هنوز دلم میخواد خواهرشو میبینم تف بندازم تو صورتش،احترام خانوادتو حفظ کن اما همسرت اولویت قرار بده

شما مردا همیشه فقط چشمتون خانوادتونو میبینن نمی‌دونید بعضی خانواده ها چقدر عوضی و آشغالن(منظورم با ش ...

کاش بهم میگفت اگر اینجوری باشه اول حساب خانوادمو میزاشتم کف دستشون ک دخالت نکنن