2777
2789
عنوان

نامزدم چند روزه قهر کرده رفته خونه پدرش

| مشاهده متن کامل بحث + 7053 بازدید | 189 پست

منظورم اینه که مردها باید درک کنند که بعد از ازادواج اولویت اول همسرشونه... اینطوری زن آرامش و امنیت بیشتری رو احساس می کنه و عاشقانه تر زندگی می کنه. زن که آروم باشه و خیالش از مرد راحت باشه، زندگی میشه توام با آرامش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چجوری باید بهش بگم پشیمونم ینی نمیتونه یک فرصت جبران بده

اول به این نتیجه واقعا برسید این بار اول و آخر بود این رفتار اگه میبینی قدرت بطرف کردن این رفتار دارید فکر جبران باشید اگه ن برنگردید بذارید خودش تصمیم بگیره 

اگه تصمیمتون این بود برطرفش میکنید برید خونه اشون بمونید ببیند راضی میشه خانومتون

ینی شما نظرت اینه بمن فرصت جبران نده،

نمیدونم بخدا

البته اینکه پشیمونین خیلی خوبه

ولی طرف من ناراحت نمیشد البته یه سیلی مبوده و کبودی هایی بود که مثلا کتفمو یه مدت نمیتونستپ تکون بدم و میگفت مقصر کتکی که خوردی خودتی

ولی اینکه شما هم این ر ری اکشن رو داشتین خوب نبوده دیگه

اول به این نتیجه واقعا برسید این بار اول و آخر بود این رفتار اگه میبینی قدرت بطرف کردن این رفتار دار ...

من واقعا قصدم جبرانه دوس نداشتم اول زندگیم این بحث ها پیش بیاد کاش هیچ وقت این اتفاق نمی افتاد

نمیدونم بخدا البته اینکه پشیمونین خیلی خوبه ولی طرف من ناراحت نمیشد البته یه سیلی مبوده و کبودی ها ...

کتک من در حد کبودی نبود خانم اصلا شدت نداشت ولی خب اصل کارم میدونم اشتباهه