2777
2789
عنوان

بر خرید عید

129 بازدید | 11 پست

مثلا مانتو شلوار جوراب کیف کفش روسری یدونه شومیز بزای خونه چند تومن لازمه بنظرتون حدقلشو بگید قیمتای درجه یک نمیخام

ایهاالناس تاپیک مال دو نفره دهنمو سرویس کردید

۲ تومن

سطح پایین ۱۵۰۰ هم میشه جمعش کرد

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا عید معلوم نیست قیمتا چطور باشه 

بستگی داره از کدوم شهر و کدوم بازار اون شهر خرید کنی 

چه جنس و چ شکلی بخری 

الان شهر ما پالتو از ۴۰۰تومن هست تا ۴ ۵ تومن 

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
تا عید معلوم نیست قیمتا چطور باشه  بستگی داره از کدوم شهر و کدوم بازار اون شهر خرید کنی  ...

خب همون شهری خودتون هستید و حدقل قیمتو بگید

ایهاالناس تاپیک مال دو نفره دهنمو سرویس کردید
اخه مانتو ۶۰۰ ب پایین اصلا نیس که ۶۰۰ تومنیانشم خیلی زشتن

هست بگردی

دیگه زشتن که پولتو بیشتر کن دیگه

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP
خب همون شهری خودتون هستید و حدقل قیمتو بگید

ی مانتو بین ۵۰۰تا ۷۰۰ 

کفش ۳۰۰تا ۵۰۰ 

شومیز خونه ای ۴۰۰ ۵۰۰ 

شلوار پارچه ای ۲۰۰ 

کیف ۲۰۰ ۳۰۰ 

روسریم از ۱۵۰اینا هست تا ۴۰۰ 

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
اخه مانتو ۶۰۰ ب پایین اصلا نیس که ۶۰۰ تومنیانشم خیلی زشتن

گفتم ک بستگی داره چ شکلی بپسندی من خودم امسال کلی راه رفتم آخر ۱و۵۰۰فقط مانتو شلوارم شد🤷