2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا تو این سایت انگار بیشتر حرف ابن سیناست منم بخاطر اون گفتم

برای کی نوبت گرفتی گلم 

چ کارایی کردی ک نشد؟

یه صلوات مهمونم میکنی؟❤️🌱❤️ توخدای پنهان منی👫🏻👨‍👩‍👦

خوبه منم اونجا ای وی اف کردم دو سال پیش

هزینه ها پانکچر و دارو ۱۰تومن انتقال و داروها ۸ تومن

پیش دکتر طاهری یا انصاری پور برو اونا بهترین

دکتر آقایان هم دکتر جنتی

لطفا یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید❤️

برای کی نوبت گرفتی گلم  چ کارایی کردی ک نشد؟

من هنوز نوبت نگرفتم فعلا تو مرحله تحقیقاتم قبلا بهترین دکتر شهرمون رفتم مطبش دوبار ای یو ای شدم که نتیجه نداد دیگه گفت برو برای ای وی اف

من هنوز نوبت نگرفتم فعلا تو مرحله تحقیقاتم قبلا بهترین دکتر شهرمون رفتم مطبش دوبار ای یو ای شدم که ن ...

انشاالله نتیجه میگیری 

یه صلوات مهمونم میکنی؟❤️🌱❤️ توخدای پنهان منی👫🏻👨‍👩‍👦

مرکز مام و امید رو میدونم خوب نیستن عزیزم یکبار برو و ببین جو چه جوریه خود دکتر وقت میزاره براتت ی ...

اتفاقا مام که خیلی گرونه چرا همه ازش بد تعریف می کنن؟ بعد شما مطب شخصی رفتی؟ کارای انتقال رو کجا انجام داد؟

از دکتر بخواید برای همسرتون ازمایش دی اف آی اسپرم حتما بنویسه انجام بده همسرت حتما حتما خیلی مهمه

این آزمایش چی رو نشون میده؟ 

ببخشید الان دکترا انقد مغرورن که زودی بهشون بر میخوره ما چیزی بگیم میگه خودم کارمو بلدم و نیاز نیست و از این حرفا تو مگه چیزی حالیته و فلان