2777
2789
عنوان

من چکار کنم

231 بازدید | 15 پست

من اعصابم از دست خودم خورده دوس دارم همه کارای دنیارو بکنم یه روز میگم روانشناسی بخونم یه روز میگم مربی مهد بشم دلم میخواد بافتنی ببافم نقاشی کنم زبان انگلیسی دارم میخونم بعدش فرانسه بخونم ورزشم برم ادامه بدم قنادی برم یه مدت دیکه یاد بگیرم چون الان رژیم هستم از بهمن اقدامم برا بچه بعدی دوس دارم سه تا بچه سالم داشته باشم از دسته خودم دارم دیوونه میشم چرا من همه کارارو میخوام انجام بدم چرا اروم نمیشم چجوری بقیه میتونن اروم باشن!اخه میدونم نمیشه همه اینکارارو کرد چکار کنم این وسواسا از بین بره بتونم لذت ببرم منم از زندگی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهتر هست مصاحبه تشخیصی بشید که ببینیم مشکل چی هست  البته از نظر بنده

وسواسه فکریه و کمالگراییه زیاد من دوسته روانشناس زیاد دارم راهکار ندادن فقط تکنیک میدن انجام میدم ولی بازم فکرم درگیره مخصوصا اگر اینستا باز کنم یا تلوزیون ببینم شدتش زیاد میشه ولی خب نمیشه کامل حذفشون کنم بدیش اینه هر کاری شروع میکنم فکرم درگیره کارای دیگه میشه و فک میکنم کاره دیگه ای میکردم بهتر بود

وسواسه فکریه و کمالگراییه زیاد من دوسته روانشناس زیاد دارم راهکار ندادن فقط تکنیک میدن انجام میدم ول ...

تا حالا بهتون هم گفتند روی طرحواره های ناسازگار تون کار کنید؟ 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

نه میشه توضیح بدید 

البته این مورد گذشته رو هم می کشه وسط 

چون این رویکرد باور داره که گذشته باعث طرحواره های ناسازگار میشه و ما انواع طرحواره های ناسازگار هم داریم 

اگر شما حس می کنید گذشته تون باز بشه ممکن هست حال تون بدتر کنه این رویکرد شاید مناسب شما نباشه 

نه میشه توضیح بدید 

مثلا یکی از طرحواره های ناسازگار بی اعتمادی هست و شخص این طرحواره رو براش تشخیص میدیم و میایم گذشته ای که توضیح داده با این طرحواره متصل می کنیم و بعد هم به چالش می کشیم و بعد هم شخص رو وارد گذشته ش می کنیم تا با گذشته زهنیش بجنگه اما خود ما هم باهاش همراه میشیم 

مثلا یکی از طرحواره های ناسازگار بی اعتمادی هست و شخص این طرحواره رو براش تشخیص میدیم و میایم گذشته ...

نه مشکلی با باز شدنه گذشته ندارم مادرم بیش از اندازه همیشه از من توقع داشت تو همه چی عالی باشم و نمیذاشت هیچوقت کاریو که دوس دارم انجام بدم چون اولویت با کارای دیگه بود مثلا همیشه نقاشی دوس داشتم ولی هیجوقت وقت نکردم الان همونم ارومم نمیکنه ولی خب چطوری این حسو خوب کنم؟

نه مشکلی با باز شدنه گذشته ندارم مادرم بیش از اندازه همیشه از من توقع داشت تو همه چی عالی باشم و نمی ...

یک روشش به وسیله روش شناخت درمانی به چالش می کشید اون طرحواره رو 

یک روشش هم این هست که به صورت تجسم یا نقش بازی کردن همراه روانشناس میرید با اون شخص آسیب زننده حرف می زنید 

و یک روش هم رغتاردرمانی برای رفع رفتارهای اشتباه داره 

که البته اگر بخواید این روش رو برید جلو بهتر هست طرحواره درمانگر حرفه ای باهاتون بره جلو 

چه جالب باشه همه روانشناسا بلدن؟

فقط کسانی که دوره طرحواره درمانی گذردندند 

البته بنده هم دوره ش نگذروندم یک مراجع حالش خیلی بد بود به جز من هم نمی تونست به روانشناس دیگه مراجعه کنه و فقط این روش می تونست کمکش کنه و مجبوری روی این مراجع به رضایت خودش کار کردم تا روشش یاد گرفتم 

فقط کسانی که دوره طرحواره درمانی گذردندند  البته بنده هم دوره ش نگذروندم یک مراجع حالش خیلی بد ...

ممنون خیلی لطف کردید واقعا عالی بود مادره من الان خیلی بهم میگه و معدرت خواهی میکنه منم سعی میکنم کنترل کنم افکارمو ولی پیشنهاده خیلی خوبی بود ممنون😘😘