2777
2789
عنوان

بیدارید ؟ بیاید اینجا

341 بازدید | 67 پست

اگ بیدارید بیاید راجب این موضوع حرف بزنیم انقد ذهنمو درگیر کرده نمیتونم بخابم 

بچه ها تا حالا شده واستون یه تیکه از زمان گم شه؟

الان تعریف میکنم نگا کنید امروز من با  مدیرم کار داشتم رفتم صحبت کردم باهاش ، تو دستام هیچچچچ خودکاری نبود اصن خودکار با خودم نبرده بودم داخل ، میز مدیر از من فاصله داشت تو دستاش یه خودکار بود که یه چیزیو داشت مینوشت ، من خداحافاظی باهاش کردم.

اومدم با همکارم بیرون از دفتر صحبت کردم دیدم تو دستام خودکار هس ، که مال من نبود از همکارم پرسیدم گفتم مال توعه ؟ گفت نه ، اصلا هرچی فکر میکنم نمیفهمم چه اتفاقی افتاده  !!!  فهمیدم خودکار خود مدیرم بوده در صورتیکه من اصن چیزی اونجا ننوشتم ، و با میز مدیر فاصله داشتم من هیچی از دفترش بر نداشتم خیلی،حس عجیبیه اومدم بخوابم یهو یادم اومد

چ‌ باحال

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله عزیزم زمانی که افسردگی شدید داشتم و نمیتونستم درست تمرکز کنم منی که به شدت حافظه‌ی قوی دارم انگار مثل ماهی شده بودم هیچی یادم نمی‌شوند.الانم گاهی که ذهنم درگیر میشه اینجوری میشم

الان بحثه خودکاره؟ چرا من نمیفهمم خودکار کی بود دست کی بود حالا چی شده مگه

نگا خودکار مال من نبود من بهش دستم نزدم اومدم بیرون دیدم خودکار مدیر تو دستمه خیلیییی عجیبه من اصن چیزی ننوشتمم اونجا

نگا خودکار مال من نبود من بهش دستم نزدم اومدم بیرون دیدم خودکار مدیر تو دستمه خیلیییی عجیبه من اصن چ ...

یه وقتایی ادم میره تو فکر یا گرم حرف زدنش میشه حواسش نیست یه کارایی میکنه

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃

شاید پیش مدیر بی هوش شده بودی

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*
 اخه برابی چی برش دارم ن مطمعنم برش نداشتم اصن من بلا مدیر فاصله داشتم 

مدیرتون شعبده بازی بلده شاید😂😅

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃