2777
2789
عنوان

بیدارید ؟ بیاید اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 67 پست
نه نه مطمعنم باهام یه کاغذ بود فقط که باید یچیزیو میخوندم واسش و اینکه من کلا خودکار این مدلی ندارم& ...

فکر کن اگه هردو مجرد بودین میشد مثل رمان و فیلم هندیا.اون خودکار میشد باب آشنایی و ازدواج😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندسال پیش من منتظر بودم یه برنامه تلویزیونی شروع بشه زیر تصویر هم ثانیه شمار داشت و ۱دیقه به شروع مونده بود که در عرض یه پلک زدن دیدم برنامه شروع شده مو مجری سلام علیکشو کرده!منم الان یادم میوفته واقعا میمونم که چه اتفاقی افتاده

فکر کن اگه هردو مجرد بودین میشد مثل رمان و فیلم هندیا.اون خودکار میشد باب آشنایی و ازدواج😁

😂😂😂😂 نبابا خودکارو دادم ب همکارم ک بش پس بده این وسط من انگ دزد نخورم بعدم سنش بلاس  کلا ب هم نمیخوریم

تعریف کنید چی شده

قضیه یه کم دارکه 

برادرم توی کارگاه داشته کار می‌کرده زیر دستگاه بوده فکر می‌کنه دوستش اونجاست بهش میگه آچار رو بهم بده کسی جواب نمیده دوباره داداشم میگه آچارو بده تا اینکه از زیر دستگاه آچارو پرت میکنن طرفش 

میاد بیرون میبینه کسی اصلا تو کارگاه نیس همکارش که بیرون کارگاه بوده میاد میرسه داداشم میگه چرا دیر بهم آچار دادی اونم میگه من اصلا بهت آچارندادم من تو کارگاه نبودم داداشم فکر می‌کنه توهم زده چون واقعا کسی تو کارگاه نبوده اون لحظه 

چون فکرش درگیر بوده با همکارش می‌ره دوربین هارو چک می‌کنه میبینن که بله آچار از تابلو آچار ناپدید میشه و توی دوربین دیگه میبینن به سمت برادرم پرت میشه 

قضیه یه کم دارکه  برادرم توی کارگاه داشته کار می‌کرده زیر دستگاه بوده فکر می‌کنه دوستش اونجاست ...

اوووو این عجیبههههه نه من فکر کردم برادرتون مثل من زمان رو گم کرده من زمان رو گم کردم اصن نمیفهمم چ اتفاقی افتاده اون خودکار تو دستم چیکار میکرد