2777
2789
عنوان

دیگه ادامه زندگی برام سخته تصمیم دارم جدا شم

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزممم همه مرد ها خیانت کارن.نباید بخاطر خیانت زندگیتو ترک کنی .مورد داشتیم شوهره زن گرفت خانمش دست ...

اونی که میمونه و میسازه با ی مرد که قدرش ندونه چشمش هرز بره زن دیگه ببینه زن خودش نبینه با زنای دیگه هم آغوش بشه واقعا لیاقت دوباره موندن پیشش هست؟ 

و لیاقت زن رو ب اینطور زندگی زشت و کثیف میدونی که زن بسازه و مرد بره دنبال کارای زشت و بچه هم ی بچه های پر آسیب بار بیان.. 

واقعا که.. شما یا قدر خودتو نمیدونی 

یا کلا ارزش زن رو خیلی خیلی پایین میدونی 

و اشتباهات مردا رو چشم پوشی میکنی 

که حاضرید زن با یک زندگی خراب ادامه بده و طعم خوشبختی رو نچشه

وگرنه همه مردا خیانت کار نیستن

من همسرم عاشقمه.. چند ساله داریم زندگی میکنیم ذات پاک و خوب داره  حالا ینی اگه حرف شما بشم باید بگم دور از جون خدانکنه مثلا همسر من هم بلانسبت بد هست 

در صورتی که بهترین مرد دنیاست 

بخدا بسپار بچه تو 

نمیتونم اصلا خیلی بهش وابسته ام میدونی چیه فردا تولدمه یه هفته س داره واسم کادو و کیک میخره هر روز روز شماری میکنه تولدم کیه ذوق داره چجوری ازش دل بکنم آخه 😭😭😭

نمیتونم اصلا خیلی بهش وابسته ام میدونی چیه فردا تولدمه یه هفته س داره واسم کادو و کیک میخره هر روز ر ...

خدا کمکت اخه  

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 
اونی که میمونه و میسازه با ی مرد که قدرش ندونه چشمش هرز بره زن دیگه ببینه زن خودش نبینه با زنای دیگه ...

شوهر من هم چشم‌پاک و مرد با اصالتیه.کسی سوال نکرد شوهر شما چطوره هرچی هست ارزونی خودت و بچه هات.ولی مرد از کاراش بلاخره خسته میشه  با بچه جدابشه ک باز گیر یه ناپدری بیفته خوبه؟اون مرد حتما کمبودهایی داره ک میره سراغ زن های بیرون.بیشتر از این نیاز نمیبینم برات توضیح بدم .لطفا شما کاسه داغ تر از اش هم نشووو طلاق اصلا با بچه خوب نیس

شوهر من هم چشم‌پاک و مرد با اصالتیه.کسی سوال نکرد شوهر شما چطوره هرچی هست ارزونی خودت و بچه هات.ولی ...

کسی موافق با نظرات شما نیست هرکسی مشکل داشته باشه جدا میشه دیگه طبیعی شده هیچ عیب و عاری نیس و هیچکس با زندگی بدون خوشبختی ادامه نمیده جدا هم بشه براش بهتر میشه خصوصا با مرد خیانتکار..شما واسه خودت یه حرف میزنی هیچ زنی صد سال دلش با ی شوهر خیانتکار صاف نمیشه که بخاد باهاش ادامه بده اگرم دیدی صبر کرده منتظر ی فرصت هست ازش جدا بشه هرکسی هم میگه باید بامرد خیانتکار سوخت و ساخت معلومه ارزش خودش خیلی پایین و دست کم میگیره و مرد خیانتکار خیلی ادم گنده میبینه یا خیلی وابسته بهش که با نبودش کمبود میگیره..این عقیده های شما جزو عقیده های زن های ضعیف هست که حاضره همه جوره با مرد بد کنار بیاد و خودش تباه کنه و خیال کنه خیلی داره زرنگی میکنه ولی مهم طرف مقابلش شوهرشه که با وجود بودن زنش خیانت میکنه صفا میکنه و زنش هم یه ادم حمال و کوچیک میبینه و سواستفاده میکنه و کی ضرر میکنه؟ حالا هم تیر و چاقو و اسلحه بنداز نمیخاد بزنی که جبهه گرفتی چه شخصیت خشن و دعوایی داری حالا اروم باش😄.. 

شوهر من هم چشم‌پاک و مرد با اصالتیه.کسی سوال نکرد شوهر شما چطوره هرچی هست ارزونی خودت و بچه هات.ولی ...

من هم سوال شما برام مهم نبود ک سوال بکنی یا نه اصلا ربطی نداشت 

منظور من این بود که شما که جسارت کردی گفتی همه مردا خیانتکار هستن میخاسم بگم اینطور نیست همه مردا بد نیستن خوب و بد همه جا هست چه زن چه مرد 

هرکسی طبق تجربه هایی که تو زندگیش یا از مردا دیده یا از شوهرش حرف میزنه.. البته طبیعیه حرف شما طبق تجربه

من هم سوال شما برام مهم نبود ک سوال بکنی یا نه اصلا ربطی نداشت  منظور من این بود که شما که جسا ...

شما هم پال خودتو خ ب میبینی مال بقیه رو گند .از اینایی ک چشم نداره دیگری رو ببینه !اتفاقا من اصلا تجربه خیانت تو زندگیم ندیدم.ولی همه جوره تو این دنیا مشکل هست باید بتونی حلش کنی نه اینکه ازش فرار کنی .مگه فقط مردها خیانتشون مشکله؟باید جوری زندگی رو سرپا نگه داشت ک نه سیخ بسوزه نه کباب .اللخصوص ک بچه باشه باید مدیریت تو روابط دعایت شه تا بچه صدمه نبینه !من خودم هنوز بچه ندارم ولی برای خیانت مرد نباید جداشد باید ادبش کرد یه جوری رفتار کرد ک دیگه تکرار نکنه .جبهه گرفتم گفتم سرت تو زندگی خودت باش داغ یه بنده رو بیشتر نکن !همیشه نصیحت کننده باش تا اینکه بخوای شعله رو زیاد کنی