2777
2789
عنوان

دیگه ادامه زندگی برام سخته تصمیم دارم جدا شم

| مشاهده متن کامل بحث + 693 بازدید | 31 پست
شما هم پال خودتو خ ب میبینی مال بقیه رو گند .از اینایی ک چشم نداره دیگری رو ببینه !اتفاقا من اصلا تج ...

اصلا طرز فکر شما منو قانع نمیکنه و عجیبید

جز اینکه در نظرم یه خانومی هستید که سیاست های زندگی رو با سادگی اشتباه گرفتی 

شما هنوز معنی ذات هم نمیفهمید که اظهار نظرات الکی کردی اول شما بلد باش از زندگی 

بعد اظهار نظر صحیح کن 

ذات هرکسی همیشه همونه که هست با هیچ روشی درست نمیشه مرد ذات خوب روز ب روز بهتر میشه نیازی به نگه داشتن با سیاست و هرچی فکر میکنی هم نداره چون همین خوب بودن مرد ذات خوب خودش عشق و علاقه رو بیشتر میکنه و رابطه رو موندگار و محکم تر... 

یه مرد ذات بد الخصوص خیانت کاری که شما میگید که بدترین ذات مرد میشه به هیچ طور درست بشو نیست حالا هرسیاستی میخای به کار ببر اما یه رابطه خراب میشه 

و در نتیجه مردی که به زنش خیانت میکنه دیگه نه زندگی برای اون مرد میشه که هرروز با همون چشماش هم که ب زن دیگه فکر کنه به زندگی و زنش خیانت کرده و نه برای اون زن زندگی میشه 

حالا هرچی زن بخاد تلاش هم بکنه و بقول شما مثلا  با سیاست رفتار کنه که این زندگیش نگه داره 

یعنی خودشو تلف یه مرد خیانت کار کرده که توجه زنای خیابون بکنه و انگار زن قبول کرده که میمونم تا اخر عمر به پای مردم و قبول دارم که در زندگیم خیانت بکنه😉

آفرین ب اظهار نظرات شما که بگو با مرد خیانت کار باید سوخت و ساخت 😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.