2777
2789
عنوان

جاریم نو عروسه امشب دعوتمون کرده بود خونش....

| مشاهده متن کامل بحث + 1601 بازدید | 49 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همونجا بلند بلند میگفتی یعنی منظورت اینه من کثیف هستم؟؟؟

بشکنه دستم اومدم کمکت 

بعد رو ب برادر شوهرت میکردی دست شما درد نکنه مزاحم شدیم

با شوهرت میزدین بیرون

و اینگونه قطع رابطه میکردی😂

مو فرفری جذاب❤️

اسی باید بهش میگفتی جنس قابلمه هات درجه ۳ هست ک انقد لک میگیره و پاک نمیشه 😜تاعمر دلشت دیگه همچین کاری باکسی نمیکرد

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

حالا تعارف میکرد که پاشم کمک 😜🤣🤣🤣نه اینکه اینطور عمیق وارد کار بشه بره ظرف بشوره من خودم از این ...

من برعکسم دوتاهم پسرشیطون دارم ،هرجابرم نمیتونم بی تفاوت باشم

تاریخ رامردان پرهیاهومینویسندوبدون اینکه بدانند،قهرمان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند👸

یبارم منو چندتا از فامیلا خونه دختر عمه شوهرم ظرفای شامو شستیم اومد تو رومون گفت اه اه فردا من همشو ...

یه بار فامیل شوهر دعوت کرده بودم بعد داشتند ظرف های شام می شستند منم تعارف کردم گفتم نمی خواد بشورید خودم بعد می شورم! خواهرشوهرمم برگشت گفت نه بعدش می ری پشت سرمون حرف می زنی که ظرف ها رو نشستند! منم ناخودآگاه گفتم خوب پس بشورید و رفتم !  

یا ارحم الراحمین
من خودم حساسم.مهمون بیاد ظرفمو بشوره خودم دوبارع میشورم.البته بجز مامان و خواهرم.مخصوصا اگر دیده باش ...

عزیزم امضات دلمو شکوند از خدا میخوام ی بچه سالم نصیبت بشه 

فروش داروهای گیاهی نظیر انواع قرصهای لاغری .چاقی.لزل(گلوتاتیون)سفیدی کل بدن . کرمهای سفیدی صورت وازبین بردن لک وکک ومک . کرمهای جوانساز دست وصورت . ابرسان قوی صورت . قرص هیربست وهیرتامین اصل . اسکرابهای صورت وبدن . انواع ماسک . وخیلیی چیزهای دگه امکان ارسال ب سراسر کشور (خواهرای عزیزم من کلی احترام واستون قائلم پس با طعنه وکنایه ریپلای نکنید )
عزیزم امضات دلمو شکوند از خدا میخوام ی بچه سالم نصیبت بشه 

فدای دل مهربونت‌ مرسی عزیزم❤

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭