2777
2789

قهوه فوری چیه دیگه وقتی قهوه خودش ۱۰ دقیقه طول میکشه درست کردنش چرا باید دنبال قهوه فوری شیمیایی و کارخونه ای باشیم؟

when you feel you re alone cut off from this cruel world Your instincts telling you to run 🔮🪄 programmer

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

احتمملا نمیدونی قهوه فوری چیه، اکی

میدونم مثلا نسکافه خودش یه قهوه فوری حساب میشه 

قهوه فوری نیاز به دم کردن و تهیه کردن قهوه نداره میریزی آب جوش میخوری همین ! 

when you feel you re alone cut off from this cruel world Your instincts telling you to run 🔮🪄 programmer

میدونم مثلا نسکافه خودش یه قهوه فوری حساب میشه قهوه فوری نیاز به دم کردن و تهیه کردن قهوه نداره میری ...

خب شیمیایی نیست،،،، 

کارخونه ای هم نیست،،، 

بسته بندی هم نیست 

فله هست،،،،، 

با اسپرسو فرق داره 

همون قهوع هست،،،،

خب شیمیایی نیست،،،، کارخونه ای هم نیست،،، بسته بندی هم نیست فله هست،،،،، با اسپرسو فرق داره همون قهو ...

خب یعنی چی ؟ اسپرسو یه روش دم کردنه اسم قهوه نیست قهوه فوری یعنی فرآوری شده یعنی دم نکنی 

میدونم مثلا نسکافه خودش یه قهوه فوری حساب میشه قهوه فوری نیاز به دم کردن و تهیه کردن قهوه نداره میری ...

خب اسپرسو یا قهگه ترک رو بیشتر تلخ مصرف میکنن 

برای درست کردن نوشیدنی های کافه ای،،، مثل کاپوچینو،، ایس لاته،،، شیرقهوه،،، یا چیزای دیگه از قعوه فوری کلاسیک یا گلد استفاده میکنن

خب اسپرسو یا قهگه ترک رو بیشتر تلخ مصرف میکنن برای درست کردن نوشیدنی های کافه ای،،، مثل کاپوچینو،، ا ...

والا من تا جایی که دیدم لاته رو با اسپرسو درست میکنن  پایه ی اونا هم بلاخره قهوه هست حالا قهوه ترک باشه یا اسپرسو باشه یا مثل شما بگه قهوه فوری آماده

قهوه فوری یعنی قهوه ای که فرآوری شده هست یعنی نیاز به دم کردن نیست بریز تو آب جوش آمادست

منظورم این بود قهوه رو خودت دم کنی خیلی بهتره