2777
2789
عنوان

جاریم نو عروسه امشب دعوتمون کرده بود خونش....

| مشاهده متن کامل بحث + 1601 بازدید | 49 پست
دیگ ادب حکم میکنه من شام پختم مهمونم ظرفارو بشوره

من خودم خوشم نمیاد وفتی یکی مهمون میاد پاشه کمک کنه اولا به دست و پام میپیچه دوما طرف اومده مهمونی اگه قرار پاشه کار کنه میموند خونه که بیشتر خوش میگذشت آدم مهمون دعوت میکنه که به مهمون  خوش بگذره و یکم استراحت کنه کار کردنش چیه دیگه

من برعکسم دوتاهم پسرشیطون دارم ،هرجابرم نمیتونم بی تفاوت باشم

احسنت ولی خب من حتی خودمم مهمون داشته باشم نمیزارم پاشه کمک کنه چون عقیدم اینه طرف اومده مهمونی بهش خوش بگذره و یکمی استراحت کنه اگه قرار بود پاشه کار کنه میموند خونه بیشتر خوش میگذشت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم خوشم نمیاد وفتی یکی مهمون میاد پاشه کمک کنه اولا به دست و پام میپیچه دوما طرف اومده مهمونی ا ...

اونجوری خودت خیلی خسته میشی واصلا نمیتونی کنارمهمونت باشی ولی اگ کمک هم کنید نیم ساعته کارتون تمومه بعدش راحت میشید وکنارهم لذت میبرید

اونجوری خودت خیلی خسته میشی واصلا نمیتونی کنارمهمونت باشی ولی اگ کمک هم کنید نیم ساعته کارتون تمومه ...

نه منطور تنها هم نیستم که خواهرم و مادرم هستن کمک میکنن زود کارام اوکی میشه ولی اینکه مهمون هم پاشه کمک کنه دوست ندارم 

دوست دارم بهش خوش بگذزه و کامل استراحت کنه حتی شده چند ساعت 

یه بار فامیل شوهر دعوت کرده بودم بعد داشتند ظرف های شام می شستند منم تعارف کردم گفتم نمی خواد بشورید ...

😂😂

💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲