2777
2789

۹ سالشه امشب تو جمع گفت تو سبزه ای زشتی(خیلی سبزه نیستم) 

میدونم بچست ولی اینکارو چند بار دیگم انجام داده و بهش گفتم نه منو مسخره کن نه دوستاتو 

میدونم خوشگله خودش ولی دلیل بر این نمیشه که بیاد منو مسخره کنه اونم جلوی جمع

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما صد بار هم بگین مسخره نگن فایده نداره 

باید پدر مادرتون بگه یا عصبانی بشن 

اینکه جرئت میکنه همچین حرفیو بزنه بعنی پدر مادرتون این اجازه رو داده و تا وفتی که چیزی نگن ادامه دار میشه 

من یه بار به خواهرم یه چیزی میخواستم بگم 

بابام گفت زشته این حرفا چه معنی میده دیگه از اون موقع چیزی نگفتم 

یا همینطور خواهرم 

ببخشا بزن تو دهنش😒زیبایی ک مهم نیس مهم ادب ،فرهنگ شخصیته  سعی کن بهش یاد بدی

خیلی سعی کردم ولی نمیخواد یاد بگیره خانوادمم نمیدونم چرا ولی فک میکنن چون بچس نباید این چیزا رو بهش یاد بدن

ممکنه بغیر از من چند نفر دیگرو هم مسخره کرده باشه 

خیلی سعی کردم ولی نمیخواد یاد بگیره خانوادمم نمیدونم چرا ولی فک میکنن چون بچس نباید این چیزا رو بهش ...

کلا کارش زشته چندبارم تو توی جمع کوچیکش کن تا اون حس بد بهش دست بده یاد بگیره

ماهم داریم از بس بهش هیچی نگفتن همینطوری بزرگ شده 

متاسفانه دوستی دی نداره،فامیلا هم توجه بهش نمیکنن

انسانیت مهمه🫂
کلا کارش زشته چندبارم تو توی جمع کوچیکش کن تا اون حس بد بهش دست بده یاد بگیره ماهم داریم از ب ...

دقیقا خواهر منم همینه با این سنش دوستی نداره

هیچکس دوست نداره کنارش بشینه 

دقیقا خواهر منم همینه با این سنش دوستی نداره هیچکس دوست نداره کنارش بشینه 

باهاش بیشتر حرف بزنید ،مخصوصا با پدرتون حرف بزنید بگید ک این رفتار خواهرتون اشتباه هست

بقیه رو با خودش الکی دشمن می‌کنه و از همه مهم تر شما رو ناراحت میکنع

انسانیت مهمه🫂

توی جمع غیر مستقیم از دوست سبزش تعریف کن یا اگه بچه ای تو فامیل هست که پوستش سبزه اس ازش تعریف کن جلوش بچها تو این سن فکر میکنن فقط خودشون حق دارن بقیه هیج حقی ندارن باید درست بشه تا بزرگ شد این تفکر و نداشته باشه