2777
2789
عنوان

نبش قبر بعد از ۴۰ سال❌❌❌

| مشاهده متن کامل بحث + 10666 بازدید | 218 پست
دور از جونتون اره آدم دوست داره پیش عزیزاش باشه اینم واسه همین این کارو انجام داد شوهرش خیلی جوان بو ...

تورو خدا انقد لایک نکن🤣

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
الهی عزیزم  خدا بیامرزه. روحشون شاد😔🖤

قربونت برم ممنون خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه 💔

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا؟  آخه احساس میکنم دست زدن یا لمس کردن یه جنازه خیلی وحشتناک باشه

احتمالا چند بار اول سخته براشون

واسه من که نگاه کردنش عادی شده بود چه برسه به خودشون که شغل شون حساب میشه

❌️فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی❌️ جدید نیستم. پارسال بخاطر اظهار عقیده م لغو کاربری شدم✌🏼 کاربری قبلیم هم که واسه سال ۹۶ بود بخاطر بحث با خانومی که طرفدار صیغه بود بسته شد. و من الله توفیق😊
ایشون که اذیت نشده .جسمه دیگه .روحشون شاد بوده ان شالله . بیشتر بازمانده ها اذیت شدن 😔

نه موقع خاک کردن رو نمیگم 

تو بیمارستان خیلی اذیتش کردن 😔💔

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
فقط اونی که نبش قبر می‌کنه  عجب دل بزرگی داره و نترسسس همچنین اونی که مرده رو می‌شوره

شوهر من بیشتر اقوامشون ک به رحمت خدا رفتن رو شسته 

در جامعه ای که حقیقت آزاد نیست آزادی هم حقیقت ندارد ...
نه موقع خاک کردن رو نمیگم  تو بیمارستان خیلی اذیتش کردن 😔💔

روحشون قرین رحمت الهی عزیزم

براشون فاتحه میفرستم🌺💔

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
آرامش داره اتفاقا ازبعده کرونا ولی فک کنم دیگه افراد غریبه راه نمیدن

چه دل بزرگی دارید شماهاا 

یادمه یبار ساعت از ۱۲ شب گذشته بود که دسته جمعی رفته بودیم قبرستون روستامون، من انقد جیغ زده بودم که کل بدنم میلرزید تا ساعتها از بس ترسوام😂💔

چه دل بزرگی دارید شماهاا  یادمه یبار ساعت از ۱۲ شب گذشته بود که دسته جمعی رفته بودیم قبرستون ر ...

من اخه بختک و جن زیاد دیدم

اینو گفتی یادم افتاد واسه پدرشوهرم ۴صبح رفتیم قبرستان

عجب آرامشی داشت بخدا 

روحشون قرین رحمت الهی عزیزم براشون فاتحه میفرستم🌺💔

خیلی ازتون ممنونم 

نه موقع خاک کردن رو نمیگم  تو بیمارستان خیلی اذیتش کردن 😔💔

آها،اره متاسفانه 😢😢

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
خیلی ازتون ممنونم 

عزیزم یه سوال میدونم ناراحت میشی از یاد آوریش ولی کنجکاوم

پدرتونو اول تو پلاستیک پیچیدن بعد تو کفن؟