2777
2789
عنوان

نبش قبر بعد از ۴۰ سال❌❌❌

| مشاهده متن کامل بحث + 10671 بازدید | 218 پست
اینی که شما میگی یعنی طرف نمرده ، زنده زنده دفنش کردن😐 یعنی چی سرش به سنگ میخوره...

۴تا کتاب بخون سیاحت غرب ببین که الکی ریپلای نکنی

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رحمتشون کنه .اوایل کرونا اینقدر سخت می‌گرفتن .بعد از مدتی دیگه سخت نگرفتن اصلا 

آره خیلی اذیتش کردن 😭💔 تو یه قبر با عمق  چهار متری خاکش کردن آهک ریختن  

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
من دانشجو بودم یه روز رفتم سالن معراج چند ساعت از نزدیک نگاه کردم. اونجا که اصلا فاز ترسناکی نبود. ...

واقعا؟ 

آخه احساس میکنم دست زدن یا لمس کردن یه جنازه خیلی وحشتناک باشه 

۴تا کتاب بخون سیاحت قبر ببین که الکی ریپلای نکنی

الان کتاب خوندی تو؟

بعید میدونم تو کتابی نوشته باشه مرده بلند میشه سرش میخوره به سنگ لحد 

مگر کتابای ابکی و...

من دوس دارم تو قبر پدرم دفنم کنن استخووناش هم همونجا باشه یک گوشه جمع کنن منم با استخووناش یکجا باشم ...

عزیزم 😭💔بغض کردم 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

ما 90 دصد کسایی ک میمیرن رو تو روستا دفن میکنیم با اینکه خونه هاشون شهره 

دقیقا بخاطر همین مسائل.

ولی چند وقت پیشا یکی از اشناها فوت کرد گزاشتنش تو قبر مادرش

ان چیزی که شما را نکُشد مطمئنا قوی ترتان خواهد کرد🙃🤘🏻🍃 
چراگفتن خوب نیست بوی دنیابهش بخوره راستش نمیدونم چراغصم اومد

نمیدونم والا بالاتر هم گفتم والا کسی ازون دنیا خبر نداده که این فرضیه ها درسته یا غلط

ولی میگن مرده باز یاده دنیا میفته و عذاب داره براش

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
البته لحن رو که اینجا نمیشه متوجه شد. فقط کلمات هستن ولی جدی فکر کنم سوتفاهم شد واستون. منظورم ا ...

شما ببخش

لحن نوشتاری حالا

من یه دوره تحقیق داشتم در موردش،بدن وارد قبر میشه درسته پوسیده میشه اما روح شما هنوز هست تا قیامت هست،بدن برای روح مهمه حتی وقتی در حال از هم پاشیدن هست،بعد بعد ۳۰سال به خدا کلی استخوان بیرون میارن حتی گاهی جا گذاشتن بیرون قبر

این بی حرمتی برای من در حد خفقان هست

فقط به خاطر پول پول پول که از یه تیکه زمین ۳طبقه هزینه دریافت کنن

من دوس دارم تو قبر پدرم دفنم کنن استخووناش هم همونجا باشه یک گوشه جمع کنن منم با استخووناش یکجا باشم ...

دور از جونتون اره آدم دوست داره پیش عزیزاش باشه اینم واسه همین این کارو انجام داد شوهرش خیلی جوان بود فوت کرد بعد ۴۰ سال بهم رسیدن خدا هردوشون رو رحمت کنه

واقعا؟  آخه احساس میکنم دست زدن یا لمس کردن یه جنازه خیلی وحشتناک باشه

آرامش داره اتفاقا

ازبعده کرونا ولی فک کنم دیگه افراد غریبه راه نمیدن

آره خیلی اذیتش کردن 😭💔 تو یه قبر با عمق  چهار متری خاکش کردن آهک ریختن  

ایشون که اذیت نشده .جسمه دیگه .روحشون شاد بوده ان شالله .

بیشتر بازمانده ها اذیت شدن 😔

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.