2777
2789
عنوان

نبش قبر بعد از ۴۰ سال❌❌❌

| مشاهده متن کامل بحث + 10671 بازدید | 218 پست
مقبره خونوادگی متراژش زیاده اون آره . ولی نمیشه گف قیمت قبر اینه !! 

میگم خانوادگی خریده حالا داره دونه ای میفروشه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
وای. کجا گذاشتن استخوونارو

من شنیدم جمع میکنن می‌برن تو یه گودال کوچولو نیم متری دفن میکنن باز . 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط اونی که نبش قبر می‌کنه  عجب دل بزرگی داره و نترسسس همچنین اونی که مرده رو می‌شوره

من دانشجو بودم یه روز رفتم سالن معراج چند ساعت از نزدیک نگاه کردم.

اونجا که اصلا فاز ترسناکی نبود. بعدش ب هر کی میگم تعجب میکنن

❌️فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی❌️ جدید نیستم. پارسال بخاطر اظهار عقیده م لغو کاربری شدم✌🏼 کاربری قبلیم هم که واسه سال ۹۶ بود بخاطر بحث با خانومی که طرفدار صیغه بود بسته شد. و من الله توفیق😊
خدابیامرزه کرونا گرفته بودن

بله 😢💔

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
اگه‌وابسته‌نباشه چی

هیچی 

مرگ و نزدیکی به خدا براش عذاب اور ک نیست هیچی لذت بخش هم هست

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂

من یه جا موندم مکارم میگه اگه آثاری از جنازه نباشه اگه بود نباید دست بزنن ولی این بعد ۴۰ سال همچنان ...

نه اشکال نداره .در ضمن تو اکثر قبرستانها ،یه قسمت هست که قبرهاش رایگانه.

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
اگه‌وابسته‌نباشه چی

بابابزرگه من ۱۰۰سالشه هنوز وابسته اس

کسیو دیدی وابسته نباشه؟

اونی هم که میگه،دروغ میگه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
عزیزم دردش بخاطر تعلقات و وابستگیامون به خواسته های دنیویه  فشار قبر کلا ینی مرده میخواد برگرد ...

اینی که شما میگی یعنی طرف نمرده ، زنده زنده دفنش کردن😐

یعنی چی سرش به سنگ میخوره...

تو قبر پدر من آهک ریختن گفتن بعد از سه روز از بدنش هیچی نمیمونه الان فکر کنم حتی استخوان هاشم پوسیدن ...

خدا رحمتشون کنه .اوایل کرونا اینقدر سخت می‌گرفتن .بعد از مدتی دیگه سخت نگرفتن اصلا 

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
بپرس اما لحن کلامتون حاکی از چیز دیگه ایست

البته لحن رو که اینجا نمیشه متوجه شد. فقط کلمات هستن

ولی جدی فکر کنم سوتفاهم شد واستون. منظورم این بود یک بار میمیری و فرایندش رو طی میکنی میری برزخ. دیگه اینکه با جنازه چه کار کنن که نباید برای مرده ایجاد عذاب بکنه

❌️فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی❌️ جدید نیستم. پارسال بخاطر اظهار عقیده م لغو کاربری شدم✌🏼 کاربری قبلیم هم که واسه سال ۹۶ بود بخاطر بحث با خانومی که طرفدار صیغه بود بسته شد. و من الله توفیق😊