2777
2789

سلام بچه ها من و همسرم خانوادمون خیلی معمولی ان از لحاظ مالی، و هیچ کمکی نتونستن بهمون بکنن سر مراسم و خونه و جهاز و... همرو خودمون جور کردیم

حالا میخوایم سریعتر عروسی بگیریم بریم سر خونه زندگیمون از عقد خسته شدیم ولی از طرفی پول عروسی و سرویس خاب باهمو نداریم ینی یکم کم میاد سرویس خواب هم گرونه... اگه اول زندگی تخت اینانداشته باشیم مسخرمون میکنن؟ 🥲

فقط میخام بگم‌هیچکس مهم نیست

اگه دلتون باهم شاد

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جهاز برون و جهاز دیدنی و پاتختی نگیرید 

به جای سرویس خواب کامل یه تخت دونفره بگیرید فقط

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

نه واسه بقیه زندگی نکن 

من عروسی نداشتم پول جهازمم گذاشتم رو پول شوهرم خونه گرفتیم بعد دوسال تخت خریدم چندبار مهمونی ام دادم قبلش اصلا برات مهم نباشه به یدونه قاشقی ام که دوتایی میخرین با همسرت افتخار کن و لذتشو ببر

Life is too short to not enjoy

نه مهم نیست

مهم دل خودتونه.بعدا بهترین وسایل رو بخرین انشالله

اصلاهم براتون مهم نباشه کی چی میگه و چه فکری میکنه

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏

من جای شما باشم عروسی نمی‌گیرم بریزم تو دهنت مردم یه مسافرت خوب برو با همسرت مثل کیش و... 

بیا برو سر خونه زندگیت یه عکاسی خوبم برو فرمالیته جهیزیه ام درحد توانت بگیر. بقیشم به مرور می‌خرید وتمام