سلام بچه ها من و همسرم خانوادمون خیلی معمولی ان از لحاظ مالی، و هیچ کمکی نتونستن بهمون بکنن سر مراسم و خونه و جهاز و... همرو خودمون جور کردیم
حالا میخوایم سریعتر عروسی بگیریم بریم سر خونه زندگیمون از عقد خسته شدیم ولی از طرفی پول عروسی و سرویس خاب باهمو نداریم ینی یکم کم میاد سرویس خواب هم گرونه... اگه اول زندگی تخت اینانداشته باشیم مسخرمون میکنن؟ 🥲
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
همسرمن مجردی خونه مستقل داشت با همه ی امکانات رفتم دیدم خیلی از وسایل هنوز نوه و قابل استفاده دیگه نگرفتم هنوز از همون یخچال و لباسشویی مجردیش استفاده میکنیم چرا باید بخاطر حرف مردم اول زندگی خودمون و تو فشار قرار میدادیم این عاقلانه س به نظرت ؟
عزیزم هیچ کس بهت چیزی نمیگه الان مردم خودشون لنگ اینن یارانشون بهشون میدن با نه بعد از دوتا جون انتظار ندارن بهترین تخت خواب بخرن بعدم کسی با زندگی شما کاری نداره مگر خانواده شوهر اونم که اگه چیزی گفتن بگو اگه شما داشتی کمک میکردی بهمون دهنشون بسته میشه من خودم بعد شیش سال ازدواج هنوز تخت ندارم چون هر روز گرون میشه وسایل ها هر چقدر دیر تر بخری باید دو برابر پول بدی بعد ازداج سختی ها شروع میشه به نظرم الان خرج عروسی بدی زیاد برات میشینه بری ماه عسل و آتلیه بهتره راستی مبارکتون باشه خوشبخت بشید انشالله عزیزم ❤