2777
2789
عنوان

اول زندگی اگه همه وسایل کامل نباشه بد میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 692 بازدید | 67 پست
من تهران هستم، تخت تاشو میخوایم بزنیم چون اتاق خوابمون کوچیکه فعلا راستش نمیدونم چقد میشه خرج عروسی ...

من کرمانشاه جایی رو بلدم از ۵-۶میلیون میشه سرویس خواب خرید

خواستی تا برات بفرستم 

بخدا مهمم نیستا 

حالا خیلی چیزا نباشه مهم نیست

میز غذاخپری هم مهم نیست انچنان 

فعلا چیزای مهم 

توستر و مایکرویو و پلو پز و همزن و اینام نخریدی بهتر 

دختر تبریزی که عروس کوردا شده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرمن مجردی خونه مستقل داشت با همه ی امکانات رفتم دیدم خیلی از وسایل هنوز نوه و قابل استفاده دیگه نگرفتم هنوز از همون یخچال و لباسشویی مجردیش استفاده میکنیم چرا باید بخاطر حرف مردم اول زندگی خودمون و تو فشار قرار می‌دادیم این عاقلانه س به نظرت ؟

گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تورا 💔
منم همینکارو کردم وام ازدواجم رو کلا دادم برای خونه بخاطر همین وسایلم یکم ناقص موند

آفرین معلومه عاقلی نمیگم عروسی نگیر ولی خیلی جمع و جور بگیر که صفر نشین شما هم مثل مایید حامی ندارید

Life is too short to not enjoy
شکرخدا.. خیرش رو ببینید.. پس صبر کن تخت رو بعدا بزن.. شاید پول کادوی عروسیت رو بتونی برای یه کار ضرو ...

ممنونم♥

خیلی رو کادوی مهمونا حساب نکردم چون میدونم کم میارن😁

عزیزم هیچ کس بهت چیزی نمیگه الان مردم خودشون لنگ اینن یارانشون بهشون میدن با نه بعد از دوتا جون انتظار ندارن بهترین تخت خواب بخرن بعدم کسی با زندگی شما کاری نداره مگر خانواده شوهر اونم که اگه چیزی گفتن بگو اگه شما داشتی کمک میکردی بهمون دهنشون بسته میشه من خودم بعد شیش سال ازدواج هنوز تخت ندارم چون هر روز گرون میشه وسایل ها هر چقدر دیر تر بخری باید دو برابر پول بدی بعد ازداج سختی ها شروع میشه به نظرم الان خرج عروسی بدی زیاد برات میشینه بری ماه عسل و آتلیه بهتره  راستی مبارکتون باشه  خوشبخت بشید انشالله عزیزم ❤

بچه ها واقعا دمتون گرم خیلی قوت قلب گرفتم😍😍😍متاسفانه یکمی حرف مردم برام مهمه ک خودم میدونم اشتباه ...

باور کن همون مردم اگر بعدا به مشکل مالی بربخوری جواب تلفنت رو هم نمیدن.. شکررررخدا که اول زندگیت مستاجر نیستی... دعای امام زمان عج بدرقه ی راهتون باشه

ما سرویس خابمون اوایل اصلا استفاده نمیشد نخر مگه چی میشه 

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»