2777
2789

پسرم ۱۰ ماهش تازه چند هفتس یاد گرفته خوابش میاد خودش رو بماله به  بالش خوابش ببره

به نظرتون برا چی می ماله طبیعی هست یا نه

فقط وقتی خوابش میاد می کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جماعت پسره دیگه از ننشون بدنیا میان فکر و ذکرشون کارهای جنسی هست 

/اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکهبه سادگی دارم تورو نادیده میگیرم😊👌/باب اسفنجی: میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه....پاتریک: دیگه ساده نباش؛راه راه باش🙂✌/ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل...»زندگی یعنی همین🤗🤍/هیچ چیز تو دنیا نمیتونه ذات آدمارو تغییر بده همونطور که هرچقدر به سیر سس بزنی بازم مزه سیر میده😏🤙/بخندو شاد باش، شایسته‌ی ماه نیست که غمگین باشه🥰♥️ #خوبیا_برمیگرده🤍😉

چند روز قبل تو همچین تاپیکی گفتم بچه ها فقط از سر کنجکاوی این کارو میکنن و اصلا لذت جنسی براشون معنی نداره

یه خانومه اومد گفت چرا لذت جنسی و خودارضایی هست حتی در نوزادان

بعد که نتونست قانعم کنه گفت من روانپزشک هستم خودم  

جماعت پسره دیگه از ننشون بدنیا میان فکر و ذکرشون کارهای جنسی هست 

وا😑

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              

از روی پوشک که چیزی حس نمیکنه خواهر!

یه عادته یه حرکته !شاید میخواد شکمشو به بالش بزنه 

حساس نباش الان

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم