2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلش باید استخاره کنند ما یه جا رفتیم مستاجری تا امضا کردیم شوهر خالم مرد وسط اثاث کشی کلا تو اون خونه همش بی برکتی بود نفر بعدم که اومده بود اجاره کنه خانمش مریض شده بود نتونسته بود اثاث بیاره گرفتار بیمارستان بود 

قبلش باید استخاره کنند ما یه جا رفتیم مستاجری تا امضا کردیم شوهر خالم مرد وسط اثاث کشی کلا تو اون خو ...

والله ما سه سالع تو این خونه ایم هر سال پاییز زمستون برنامه داریم الان که فکر میکنم کلا خوش نیست میخواستم بدونم واقعی 

خونه ی من ایتجوری یعنی هوا که روبه سردی میره زندگیمون از هم میپاشه کلی اتفاق های ناجور میفته

شاید سنگینی افتاده اگه فقط نیمه دوم سال اینطور میشه، چله سوره تکویر بگیر، نزدیک اذان مغرب اسفند با کندر مخصوص دود کردن و تخم گشنیز دود کن گشایش ایجاد میشه

بله ما بعد عمری تونستیم ی خونه ب دلخواه خودمون بسازیم

ی هفته بعدش مامانم خواب دید که بهش گفتن از این خونه برید و زیرش قبرستونه

ولی خب اعتنا نکردیم چون با بدبختی تونستیم خونه رو بسازیم

ولی متاسفانه ۷ ساله مصیبت پشت مصیبت برامون پیش میاد با درو همسایه ها چن باری حرفمون شده اصلا سابقه نداشتیم

و ی رازایی برملا شدن که زندگیمون از هم پاشید متاسفانه

خب الان برید شاید تو خونه دعا گذاشتن 

واقعا نمیدونم

تا از خونه میریم بیرون و از کوچه رد میشیم اصن ی حس و حال دیگه ای پیدا میکنیم

خونه واقعا حس میکنم فضای وحشتناک سرد و خستع کننده ای داره