2777
2789
بله متاسفانه

برید ما هم تا خونه ساختیم غیر بدبختی ندیدیم البته یه روزای خوبی هم داشتیم ولی مدام دعوا، درگیری و بیماری الان دارم بابام را راضی میکنم از اونجا بره چون میریم تو خونه عین افسرده میشیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برید ما هم تا خونه ساختیم غیر بدبختی ندیدیم البته یه روزای خوبی هم داشتیم ولی مدام دعوا، درگیری و بی ...

والا تو این شرایط کسی خونه نمیخره چن بار اقدام به فروشش کردیم متاسفانه کسی نمیخره

والا تو این شرایط کسی خونه نمیخره چن بار اقدام به فروشش کردیم متاسفانه کسی نمیخره

خونه گرون بخوای عوًض کنی باید کلی پول هم بزاری شما هم مشکلات اطرافیان تو زندگیتون تاثیر میزاره

دعا تو نت هست بنویس بزار تو خونه یه نذری کنید انشاالله درست میشه یا حداقل برید یه جا رهن کنید اینا بدبد رهن 

انشالله خونه بهتری بگیرید، نذر کنید رفتید یه چیزی نذری بدید یا آش مستاجر که شهادت امام رضا میپزن درس ...

واللهه تو این خونه اش دادم نذری دادم صدقهدادم قران اینا ولی هیچی تاثیر نداشته با خودم میگم شاید تلقین میکنم ولی قبلنا این اتفاق ها نبود حداقل خودم مرانرژی ودم ولی الان همیشه کسل مریضم

آره عزیزم من خالم تا خونش.ن رو سند زدن مادر بزرگ فوت شد تا جایی که اصلا خونه دخترش رو ندید بعدش هم ملی اتفاقات ناجور ورشکستگی دادگاه و طلاق مشی و مریضی خود ش شوهر ش و... تا الان که دخترش بزرگ شده و یه شب خوش براشون نداشته خالم یه افسرده مریض شده انگار یکی دیگه شده تو ابن چند سال