2777
2789
عنوان

جاریم جواب پدرمو داد شما بودید چکار میکردید

| مشاهده متن کامل بحث + 831 بازدید | 57 پست

سلام با احترام.کارجاریتوم اشتباه بوده.دوممال ارث که تقسیم نشده هیچکس تاکید میکنم هیچ‌کس اجازه بهره برداری ندارن و حرامه .اول باید تقسیم بشه.سوم پدرتون رو هیچوقت با همسرتون کارنکنند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر رو میخواد زنگ بزنی به یه آقا همسن پدرت راجع به چیزی که هفت جد و آبادت هییییچ سهمی در اون ندارن اظهار نظر کنی 

نشون دهنده ی اینه که این خانوم تو خونه ی پدرش گشنه بار اومده

(منظورم از لحاظ مالی نیست )

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)

گندم یا عدس بکاره نمی اندازند که 

خوب این چه کاری هست تقسیم ارث کنید 

پدرتون گناه دارند حرف بشنوند 

چون هنوز تقسیم ارث نشده درست نیست پدرتون درگیر ماجرا باشند 

اونم با خانمی که ...

«وَ مَنْ یَتَّقِ اللهَ یَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً* وَ یَرْزُقْهُ مِنْ حَیْث لا یَحْتَسِبُ وَ مَنْ یَتَوَکَّلْ عَلَى اللهِ فَهُوَ حَسْبُهُ اِنَّ اللهَ بالِغُ اَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللهُ لِکُلِّ شَیْىء قَدْراً»
والا من بودم با این همه‌ کینه رفتار نمی‌کردم میگفتم این حق ماعه هر کار بخوایم باهاش می‌کنیم. و دیگه ...

خونه پدریشون هزار متره برادرشوهرم بردش کسی اعتراض نکرد

تمام گاو گوسفند و زمین کشاورزارو برد هیچکس اعتراض نکرد الان این خانم بخاطر یه تیکه زمین نباید این رفتارمیکرد پدرمن ادم پیر حداقل احترام ریش سفیدشو نگه نداشت

بخدا دیشب همسرم بخاطر پدرم تاساعت۴ نخوابید میگفت دستم برسه به زن داداشم تیکه تیکش میکنم چون نفهمیده احترام ریش سفید پدرتو نگه نداشته 

اره همسرم زنگ زد به بابام گفت ناراحت نشو این دهن دریده وگرن میفهمید نباید اینکارو کنه 

چقدر شوهرت بد حرف زده 

الآن خوشحالی ولی بدون شوهر بی فکری داری و ممکنه این بی فکریش روزی نصیب شما هم بشه .

ببین اولا تو اینجور مواقع باید همسرت اول با تمام وراث مشورت میکرد و اجازه میگرفت .

حتی کتبی میشد و همه امضاء میکردن که فلان زمین توسط فلانی بره برای کشت .

دوما کاری که میشد با صحبت محترمانه حل بشه تبدیل شد به جنگ ...

انقدر تو اینجور مواقع فقط نوک دماغتون رو نگاه نکنید ،خوشحالی نکنید ،وقتی شوهرتون رابطه اش با خانواده اش بد بشه قطعا حال و روحیه و انرژیش در زندگی هم کمتر میشه .

جاریت اشتباه کرده دخالت کرده ،همینطور که شما اشتباه کردید بدون مشورت وراث اقدام کردید .

ولی حقشم نبود که اینطوری با شوهرش حرف بزنید و رابطه ی بین زن و شوهر و رابطه ی بین برادرها رو نابود کنید و حس کنید بلهههه تو دهنش میزنیم، ما اینیم !  ...

واقعا کارتون بدون خرد و عقلانیت بود .

یعنی شخم زد که گندم بندازه توش

خب عزیزم این سایت فقط برای تبادل نظر نیست..برای یادگیری هم هست.از هم یاد بگیریم و ادبیات درست رو بکار ببریم تا فرهنگ سازی بشه صحیح صحبت کردن..😊

یه دختر قوی و شاد... عاشق کتاب...تومرا جان و جهانی😍خوش اومدی به زندگیم محمدرضای عزیزم.. شبی که شدی تمام وجودم ..صبحش قشنگ ترین  نور تابید به زندگیم💖اگه تو تاپیکی کامنت میذارم ..صرفا بخاطر استارتره...لطف کن ریپلای نکن منو ..دوست عزیز ..جوابی به ریپ زدنت نمیدم...خو ضایع میشی  سعی کن بیشتر مراقب شخصیتت باشی..سکوت بالاترین مرحله ی پختگیه👉❤و سخت ترین قسمت زندگی اونجاست که وابسته بشی و کاری از دستت برنیاد و مجبور شی از دور نگاهش کنی
خونه پدریشون هزار متره برادرشوهرم بردش کسی اعتراض نکرد تمام گاو گوسفند و زمین کشاورزارو برد هیچکس ا ...

خب به خاطر یه دونه احترام‌ نگه نداشتن؟

میدونم کم نی ولی من برام ‌مهم نی خب بی احترامی کرده دیگه نخوابیدن نداره که. منم بعدا باهاش بی احترامی میکنم.

چگذککصاسغدصملمفمصنسمسمسمشممصمتبنسمشمش
اولا شما اشتباه کردید از زمین اونا استفاده کردید  شاید ادم بخپاد یه وسیله ای رو بندازه کنار ول ...

ن بخدا خیلی ادم مودبی ولی جاریم خیلی پشت سرمن حرف میزنه ن من ن همسرم هیچی به روش نزدیم 

همین تابستون پشت سرم هزارتا حرف زد درحالیکه بخدا من اصلا اسمش هم نمیارم

همسرمم خیلی ناراحت میشه ولی بخاطر برادرش میگفت چیزی نگم احترامشو حفظ میکرد الان که دیگه به بابام زنگ زده بود همسرمم تمام حرفایی که پشت سر من گفته بود به داداشش گفت

گفت که این رفتارارو داره دهن زنتو ببند ما نکاریش داریم ن باهاش حرف میزنیم نباید این رفتاراو انجام بده

برادرشوهرمم خبر داشت شرمنده شد هیچی نگفت

منو همسرم پسرعمو دختر عموایم  حتما ازگوشی شوهرش ورداشته

خوب عزیزم بدتر شد 

انگار عمو بدون اجازه زمین برادرزاده هاش را کاشته 

شاید برادر همسرتون روش نشده خودش بگه 

شاید برادر همسرتون و همسرش از پدر و مادرشون به تنهایی نگهداری می کنند 

ما کل داستان را نمی دونیم 

ولی کار اون خانم درست نبوده 

از همه مقدم کار شما که زمین مشترک را دادید به پدرتون کشت و کار کنند 

«وَ مَنْ یَتَّقِ اللهَ یَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً* وَ یَرْزُقْهُ مِنْ حَیْث لا یَحْتَسِبُ وَ مَنْ یَتَوَکَّلْ عَلَى اللهِ فَهُوَ حَسْبُهُ اِنَّ اللهَ بالِغُ اَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللهُ لِکُلِّ شَیْىء قَدْراً»
خونه پدریشون هزار متره برادرشوهرم بردش کسی اعتراض نکرد تمام گاو گوسفند و زمین کشاورزارو برد هیچکس ا ...

برای چی اعتراض نکردید ؟!

ببین دقیقا رفتارتون جوریکه یا از اونور بوم میوفتید یا از اینور .

اگه واقعا حقشونه بخشی از خونه رو برادرشوهرتون پولشو داده یا قرضی به باباش داده که هیچ ...

اگه نه برای چی سکوت کردید ؟

یه ریش سفید بگید بیاد مسائل رو حل کنه با توهین کردن و دهن به دهن گذاشتن که چیزی حل نمیشه .

احتمالا جاریت تلافی این کارتون رو سرتون در میاره .