2777
2789
عنوان

جاریم جواب پدرمو داد شما بودید چکار میکردید

| مشاهده متن کامل بحث + 831 بازدید | 57 پست
مسئله الان بی احترامی جاریت به پدر شماست. من باشم عمرا دیگه با این جاری حرف نمیزنم

اره واقعا

تابستون خیلی دروغ پشت سرم گفت همه هم فهمیدن دروغ گفته تمام برادرشوهرام بهش حرف زده بودن

اما بخدا چند هفته پیش تو عروسی دیدمش با خوشرویی سلام علیک کردم حتی به روش نزدم که چیا گفته

اما از این رفتارش که به بابام زنگ زده واقعا ناراحت شدم حتی میخواستم زنگ بزنم دعوا کنم

همسرم گفت مشکلی نیس زنگ بزن چون میدونم مقصره

ولی خب بازم گفتم بزار همسرم زنگ به داداشش بزنه تمام جریاناتو بگه

شاید دهن زنشو بست

هیچ وقت اجازه نده پدرت زیر دست خانواده شوهرت کار کنه ،هیچ وقت  ،که فردا هزار حرف پشتش دربیاد و ...

زیر دست نیست عزیزم

زمین همسرمه 

همسرم کشاورزی نکرد بابام کشاورزی کرد 

همسرم برادرزادشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای چی اعتراض نکردید ؟! ببین دقیقا رفتارتون جوریکه یا از اونور بوم میوفتید یا از اینور . اگ ...

ن فقط چون بیکاره همسرم و برادراش گفتن تو خونه پدری بشین ولی هیچکدوم نگفتن حقمونو بخشیدیم

چون همه میدونن زنش چطور ادمیه 

حتی زنش گفته بود همه بیاید امضا کنید همه زمیناو خونه بدید به شوهرمن چون بیکاره اینا هم هیچکدوم امضا نکردن الان جاریم باهمشون قهره اجازه نمیده هیچکدوم برن خونه پدریشون 

خوب عزیزم بدتر شد  انگار عمو بدون اجازه زمین برادرزاده هاش را کاشته  شاید برادر همسرتون ...

بخدا نزدیک ۵۰ تا زمین هست بعدش اگه برادرشوهرم میگفت من ناراحت نمیشدم میگفتم حقشه

ولی جاریم حق نداشته زنگ بزنه

حتی برادرشوهرمم شرمنده رفتارای زنش شد

اره واقعا تابستون خیلی دروغ پشت سرم گفت همه هم فهمیدن دروغ گفته تمام برادرشوهرام بهش حرف زده بودن ...

اشتباه کردی همون بار هم خودت رفتی باهاش حرف زدی. اینو باید بی محل کنی فقط

کج کلاه خان یارمه

بله عزیزم هیچ چیز مجوز بی احترامی به پدر شما را بهش نمی ده

«وَ مَنْ یَتَّقِ اللهَ یَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً* وَ یَرْزُقْهُ مِنْ حَیْث لا یَحْتَسِبُ وَ مَنْ یَتَوَکَّلْ عَلَى اللهِ فَهُوَ حَسْبُهُ اِنَّ اللهَ بالِغُ اَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللهُ لِکُلِّ شَیْىء قَدْراً»