2777
2789
عنوان

جاریم جواب پدرمو داد شما بودید چکار میکردید

| مشاهده متن کامل بحث + 831 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه شوهرت طرف شما بوده کافیه بنظرم خودت زنگ نزنی بهتره ، ارث پدری همسرتون بوده داده پدرتون گندم بکا ...

اره ولی واقعا به جاریم ربط نداشت بالاخره همسر منم حقی داره

هیچ وقت اجازه نده پدرت زیر دست خانواده شوهرت کار کنه ،هیچ وقت  ،که فردا هزار حرف پشتش دربیاد و پدرت سبک بشه ،پدرشوهر منم تو روستای اجدادیش زمین داره ،داده اجاره کشاورزا میکارن و برمیدارن ،سالانه اجاره میدن شما هم همین کارو کنید

اره ولی واقعا به جاریم ربط نداشت بالاخره همسر منم حقی داره

عزیز دلم قبل از اینکه با جاریت دعوا کنی ..اول مارو متوجه نوع صحبتت کن.زمین رو انداخت یعنی چی؟؟

یه دختر قوی و شاد... عاشق کتاب...تومرا جان و جهانی😍خوش اومدی به زندگیم محمدرضای عزیزم.. شبی که شدی تمام وجودم ..صبحش قشنگ ترین  نور تابید به زندگیم💖اگه تو تاپیکی کامنت میذارم ..صرفا بخاطر استارتره...لطف کن ریپلای نکن منو ..دوست عزیز ..جوابی به ریپ زدنت نمیدم...خو ضایع میشی  سعی کن بیشتر مراقب شخصیتت باشی..سکوت بالاترین مرحله ی پختگیه👉❤و سخت ترین قسمت زندگی اونجاست که وابسته بشی و کاری از دستت برنیاد و مجبور شی از دور نگاهش کنی

دیگه شوهرت زنگ زده فعلا خودت کاری نکنی بهتره

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
من متوجه نشدم ینی پدر شما میخاسته تو زمینی که به برادر شوهرتم رسیده گندم بکارن؟

ارث همسرم بود چندسال پیش همسرم عدس انداخت دیگ کشاورزی نکرد بابام ازهمسرم اجازه گرفت پارسال عدس انداخت امسال هم گندم انداخت

با اجازه همسرم

برادرشوهرمم یه عالمه زمین داره بخدا پارسال میگفت از کشاورزی خوشم نمیاد برادراش بهش حرف زدن گفتن ۳تا بچه داری کشاورزی نکنی تو روستا میخوای چکار کنی

نزدیک ۴.یا۵۰ زمین هستن