2777
2789

پدرهمسرم به رحمت خدارفته یه عالمه زمین کشاورزی دارن

اماهیچکدوم از برادرشوهرام کشاورزی نمیکنن بجز یه نفر که چندتیکشونو کشاورزی میکنه بقیه زمینا همینطور میمونه ماهم خودمون نمیندازیم همسرم یه زمین داد به بابام گفت بندازش پارسال امسال هم بابام بخاطر همسرم اون زمینو گندم انداخت

حالا دیروز جاریم زنگ زده بابام میگه زمین خودتون بندازید بابام خیلی ناراحت شد

این درحالیه که یه عالمه زمین کشاورزی دارن بخدا نمیندازن

همسرمم فهمید پدرم ناراحت شده زنگ زد به داداشش بهش حرف زد گفت دهن زنتو ببند اصلا ارث ما چه ربط به اون داره اگه نمیتونی دهن زنتو ببندی خودم بیام ببندم خیلی تو همه کار دخالت میکنه

الان بخاطر بابام واقعا ناراحتم 

بنظرتون منم زنگ بزنم به جاریم ابروش ببرم یا مثل اون دهن دریدگی نکنم

البته همسرم طرف منه میگه اگه ببینکش ابروشو میبرم مگه اون کیه که برای زمینای پدری ما نقشه بکشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دیگه شوهرت گفته شما حرفی نزن 

شما دقیقا همینو منتقل کن به بابات که بدونه لااقل از ناراحتی دربیاد 

شمام حرفی بزنی برادرشوهر میگه زن توام دخالت کرد

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

زنگ بزن به بابای جاریت 

بگو همسر من از مالخودش داده بابام 

از مال شما نداده که دخترت طلبکار 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

شوهرتون قهوه ایش کرده دیگه حالا شماخودتوسبک کنی چندتاحرف ابدارم شمامیخوری....

پس سکوت منطقی تره به نظرم

به زودی دراین مکان امضای زیبایی درج خواهد شد!.......البته اگه دوباره اینجاروپیداکنم😂😂😅قلب منیBولی خیلی بیشوری اه خری مغزنداری هرچی میگم ایه یاسین توگوش خرخوندنه....

اولا شما اشتباه کردید از زمین اونا استفاده کردید 

شاید ادم بخپاد یه وسیله ای رو بندازه کنار ولی کسی استفاده نکنه 

دوما اون اشتباه کرده ک وارد این موضوع شده 

سوما شوهرت چقدر بی ادبه ! 

برید از دل بابات دربیارید بگید جاری از طرف خودش حرف زده ، برادرشوهرت مشکلی نداره 

یا سهمشون رو بدید

همونجور برای شوهر تو هست برای شوهر اونم هست بذار خودشون مسله حل کنن و دخالت نکن 

به بابات بگو اصلا امسال نریزه هیچکدوم از زمینا رو تا تکلیف معلوم شه.  معلوم شد واسه خودتون هرکار دوس داشتین بکنید