2777
2789
عنوان

غذا هایی که شوهرم میخوره 😫

890 بازدید | 24 پست

فقط قیمه قورمه کباب تابه ای زرشک پلو و پیچاق قیمه به جز اینا بقیه غذا ها رو نمیخوره آش هم آش رشته و دوغ میخوره که باز اگه برنج نخوره سیر نمیشه باید برنج بخوره همیشه موقع شام میمونم خودمم خسته شدم از بس غذای تکراری خوردم 

حالا جالبیش اینجاس گوشت هم با این قسمت سر سام آورش خوب همیشه که تو خونه گوشت نیست بعضی موقع تموم میشه اون موقع میمونم

کاربری چهارمم هست لطفا رحم کنید🙏💜هیچکس از حرکت بعدی من خبر نداره حتی خودم خدایا اگه من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو حتما حکمتی توشه من هیچ وقت ناخواسته کسی رو ناراحت نمیکنم همش برنامه ریزه شده هست😅لطفا لطفا لایک نکنید حتی شما دوست عزیز🚫 

کتلت

کوکو

کیک؟

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو تند تند گوشت بخره

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده

وقتی هم گوشتمون تموم میشه تا بگیریم چند روز که میشه میگم گوشت نداریم چی درست کنم میگه هر چی دوست داری میگم فلان چیز بزارم میگه نمی‌خورم میگم باز یه چیز دیگه میگم میگه نمی‌خورم تا ۱۰ شب طول میکشه آقا به یه چیزی رضایت بده درست کنیم 😖

کاربری چهارمم هست لطفا رحم کنید🙏💜هیچکس از حرکت بعدی من خبر نداره حتی خودم خدایا اگه من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو حتما حکمتی توشه من هیچ وقت ناخواسته کسی رو ناراحت نمیکنم همش برنامه ریزه شده هست😅لطفا لطفا لایک نکنید حتی شما دوست عزیز🚫 

منم شوهرم خیلی بد غذاست

فقط قیمه چلو گوشت ماهی قرمه سبزی با برنج گااااهی هم ماکارونی

دیگه هیچی هیچچچچی

گاهی وقتا مثلا ناهار برنجی بوده میگم شام چی بذارم میگه هیچی من که گرسنه م نیست یعنی حاضره گرسنگی بکشه یه غذای دیگه نخوره

شاید بگم از این همه غذا من فقط 5 درصدشو میتونم درست کنم 

به جای گوشت قارچ بریز. چقد بده بد غذاس

خیییییییییییییییییییلی بهترین ها رو درست کنی باز باب میلش نیست انگشت شمار تو این چند سال گفته که خوبه

چرا فکر میکنیدفقط غذای مورد علاقه همسرتون باید پخته بشه برخلاف میل شما؟ 

اون ارزشی و اعتباری که به همسرتون میدین اول باید به خودتون بدین! 

مطابق میل خودتون غذا درست کنید مساوی باشه 

تمام زندگی وجود شخصیت خودتون وقف همسر میکنید مثل یک کارمند رفتار میکنید این میشه افسردگی روز مرگی منزوی بودن احساس نارضایتی از زندگی

خدا رو شکر کن چون مال من که کلا غذای گوشتی نمیخوره حتی چرخ کرده فقط مرغ خیار و پیاز نمیخوره پیاز تو غذا اصلا نباید مشخص باشه کوکو الویه غذا نیستن از نظرش دیگه ببین من چی میکشم