2777
2789

بچه‌ها دقیق بخونید واقعا برام سواله. نمیخوام وقت و هزینه تلف کنم.

دخترمو میبرم باشگاه ژیمناستیک. خوب یاد میگیره حرکاتو بلده بزنه ولی همش حواسش اینور اونوره و انگار علاقه نداره بزنه و خانمش فکر میکنه شُله و هیچی یاد نمیگیره

از اونور توی خونه مدام در حال بالانس زدن و چرخ و فلکه و سایر حرکاته حتی به من یاد میده قوانینشو.

از این حرفها گذشته، مربیش خودش حرکت براشون نمیزنه میشینه یه گوشه باشگاه گهگداری میگه فلان کارو انجام بدید و چندتا ایراد ازشون میگیره و تمام. یعنی حس میکنم همش وقت میکُشه تا تایم تموم شه و نمیذاره مادرا بمونن توی باشگاه. 

بنظرتون این دختر من علاقه نداره یا براش جذاب نیست؟

یا بخاطر مربیشه؟

بنظرتون باشگاهش رو عوض کنم یا کلا کلاس دیگه ببرمش؟ از این نگاه کم‌بین مربیش خوشم نمیاد که فکر میکنه دخترم نمیتونه و ضعیفه

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میتونه ولی شیطونی میخاد بکنه مربی هم بیخیاله عوض کن باشگاهش

مربی کار نمیکنه ولی ازشون بهترین حرکت رو میخاد و حس نتونستن رو به بچه منتقل میکنه. حسش رو منم اثر گذاشته. من از بچه م توقع ندارم بهترین حرکات رو بزنه بدون خطا،ولی میدونم به مرور یاد میگیره. الان خودم بارها چرخ و فلک به شیوه‌های مختلف بهش یاد دادم یه روش دیگه دیروز پیدا کردم بنظرم داره اثر میذاره

واقعا ژیمناستیک مربیای دیگه اینجوری آموزش میدن؟

تا حالا ندیدم این خانم حتی یه بالانس بزنه یا بلند شه بهشون یاد بده من که صفر بودم خودم دیگه یه پا ژیمناستیک کار شدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به نظرم خیلی علاقه داره ولی مربیش مشکل داره ببرش زودتر جای دیگه تا از ورزش دل زده نشده، معلم و مربی ...

خسته شدم بخدا

بنظرتون کلا نبرمش کلاس موسیقی یا چیز دیگه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40