2777
2789

هیچی هرچی خدا بخواد میده 

السلام علیک یا اباعبدالله ،آیه 54سوره نور‌‌‌‌:بگو اطاعت کنید خدارا اطاعت کنیدو پیامبر خدارا اگر سرپیچی کنید پیامبرمسئول تکالیف خویش است وشمامسئول تکالیف خودواگرازاو اطاعت کنید هدایت خواهید شد بر پیامبرچیزی جز ابلاغ اشکارنیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم باید گرمیجات بخوری 

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤
ببخشید برام سوال شد چرا بچه ی اول جنسیت براتون مهمه؟

برای همه مهمه 

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤

من خیلی کارها انجام دادم ولی هنوز جنسیت نمیدونم،،از سه ماه قبل گرمیجات خوردم لبنیات ب طور کامل حدف کردم ،قبل رابطه نشستم تو جوش شیرین و ب شوهرمم قهوه میدادم و موز می‌خوردیم، حالت داگی..استایل،،،و کلی نذر و حتی نذر حضرت محمد ک بالاتر گفتن....

ی تازه مامان💗

ببخشید برام سوال شد چرا بچه ی اول جنسیت براتون مهمه؟

چون خودمون سه تا خواهریم و داداش نداشتم مامانم خیلی پسر دوست داشت ولی قسمتش نشد خواهرمم بچش دختر شد دلم میخواد پسر بچه بیاد تو خانوادمون

عروس یکی از اقوام بین خواهر و برادرها هیچ کدوم پسردار نشدن کلی راه رفتن ولی نشد که نشد تا خدا نخواد هیچی نمیشه

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .