شقققایق مدیر استارتر عضویت: 1399/07/17 تعداد پست: 9330 عنوان پی دی اف کی بلده کلی تست دارم کتاب تست پی دی اف شده 48 بازدید | 7 پست یک راهی نیست ک اون پی دی اف ها رو رو جوابشونو تیک بزنم پی دی اف کنم دوباره ، جواب جلوی خودشون بشه .خییلی زیادن هی برگردم جواب نگاه کنم..سخته دوباره پی دی اف درست کنم خود پی دی اف رو برنامه ای نیست ک اوکی اش کنم؟؟ کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙 درخواست دوستی قبول نمیکنم درخواست ندید🙏 1404/06/14 | 19:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گلنارررر عضویت: 1403/12/04 تعداد پست: 6021 بعضی برنامه های pdf خوان میشه خودت قسمت هاییهایلات رنگی بذاریامتحان کن ببین به کارت میاد
شقققایق مدیر استارتر عضویت: 1399/07/17 تعداد پست: 9330 بعضی برنامه های pdf خوان میشه خودت قسمت هاییهایلات رنگی بذاریامتحان کن ببین به کارت میاد ارع ولی دوباره میخام پی دی افشون کنم کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙 درخواست دوستی قبول نمیکنم درخواست ندید🙏
شقققایق مدیر استارتر عضویت: 1399/07/17 تعداد پست: 9330 با کامپیوتر راحته گوشی سخته 😕 کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙 درخواست دوستی قبول نمیکنم درخواست ندید🙏
نزن_اشنام عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 606 😕 چیستمنظور با گوشی نمیتونی با کامپیوتر pdf ادیت دانلود کن جدید نبود ////قدیمی هستم🙂
گلنارررر عضویت: 1403/12/04 تعداد پست: 6021 ارع ولی دوباره میخام پی دی افشون کنم نمی دونمببین من خودم کتاب هارو جای مهم هایلات می ذارمبعد که تایید می زنم می مونه نیاز نیست دوباره چیزی رو تغییر بدم
شقققایق مدیر استارتر عضویت: 1399/07/17 تعداد پست: 9330 چیستمنظور با گوشی نمیتونی با کامپیوتر pdf ادیت دانلود کن کتاب پی دی اف شده تست هست هیت کتابش، جواب ها اخرکتاب ، هست ،میخام بنویسم جوابا رو تو دفتر بعد تیک بزنم اینجا دوباره پی دی اف ثبت کنم کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙 درخواست دوستی قبول نمیکنم درخواست ندید🙏