2777
2789
عنوان

کیت تخمک گذاریم چرا اینجوریه؟؟؟؟؟

445 بازدید | 25 پست

نمی‌دونم چرا کیت اینجوری نشون میده

روز سیزده مثبت شد کیت اما ب فاصله س ساعت باز کیت گذاشتم خیلی کمرنگ تر از خط اول شد.. ممکن نیست که س ساعته آزاد شده باشه باشه و سریعا کمرنگ نشون بده

کیت های روز جهاردهم رو هم ببینید 

تقریبا پررنگن

علت چیه؟؟

من روز دوازده سیکل رفتم سونو، هم سونوگرافی گفت س روز دیگه آزاد میشه هم دکترم گفت احتمالا رو پانزدهم شانزدهم آزاد میشه..

الان تکلیف من چیه؟؟؟

ان‌شاءالله همه منتظرا بزودی مامان بشن❤️ این طعم و حسِ قشنگِ مثبت شدن بیبی چک و آزمایش رو بچشن🥹

عزیزم در یک روز فقط یکبار باید تست بزنیداونم با ادرار دوم

با ادرارها بعدی بزنید کمرنگتر از اون حالت واقعیش بهش نشون میده

دلبند نازنیم به یمن وجود پر برکتت روزی هزار بار شکر خدا میکنم..و بوسه میزنم به دستای نازت که بوی بهشت میده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم در یک روز فقط یکبار باید تست بزنیداونم با ادرار دوم با ادرارها بعدی بزنید کمرنگتر از اون ح ...

همشونو با ادرار دوم انجام دادم.. اونایی ک ساعت 11-12 بودن

ینی روز 13 درست بود؟ 

ان‌شاءالله همه منتظرا بزودی مامان بشن❤️ این طعم و حسِ قشنگِ مثبت شدن بیبی چک و آزمایش رو بچشن🥹
همشونو با ادرار دوم انجام دادم.. اونایی ک ساعت 11-12 بودن ینی روز 13 درست بود؟ 

من نمیدونم عزیزم..سیزده از همه پررنگتره ولی نشانه مثبت بودن نیس

روزهای چارده به بعد اگر برای کمرنگتر شدن..ممکنه ازادسازی نکرده باشی

دلبند نازنیم به یمن وجود پر برکتت روزی هزار بار شکر خدا میکنم..و بوسه میزنم به دستای نازت که بوی بهشت میده

عکست دور و ناواضحه و نمیتونم درست ببینم تا بهت بگم

خودت نگا کن..اگر روز سیزده خطش از خط کنترل پررنگتر بوده باشه یعنی همون ۱۳ازاد شده

ولی اگر کمرنگتره هنوز جا داشته

من نمیدونم عزیزم..سیزده از همه پررنگتره ولی نشانه مثبت بودن نیس روزهای چارده به بعد اگر برای کمرنگت ...

این واضحش.. شما ببین روز سیزده پررنگ شده ولی چهارده خط دومم تقریبا پررنگه..!

این واضحش.. شما ببین روز سیزده پررنگ شده ولی چهارده خط دومم تقریبا پررنگه..!

۱۳ ازاد شده

الان دقیقا کجاش برات سواله؟ برا منم همین بود دقیقا

ردز سیزده خط دوم از اونیکیه پرررنگتر بود..و از فردا مجدد شروع کرد به کمرنگ شدن و هاله انداختن

همینه دیگه

۱۳ ازاد شده الان دقیقا کجاش برات سواله؟ برا منم همین بود دقیقا ردز سیزده خط دوم از اونیکیه پرررنگت ...

می‌دونم فداتشم

اما من رفتم سونو روز ۱۲ 

گفت س تا فولیکول تو تخمدانها داری سایزاشون ۱۳-۱۲-۱۱ هست

گفت احتمالا دو س روز دیگه آزاد میشه ولی برگه رو ببر پیش دکترت

بردم دکترمم گفت روز ۱۵-۱۶ آزاد میشه ب احتمال زیاد

س تا سیکل آخرم ۲۹-۳۰ و ۲۵ روزه بوده..

الان تکلیف من چیه؟ بخاطر اینه ک گیج شدم

نمیشه ک.. فولی نهایت ۱۵ میلی بوده آزاد شده روز سیزدهم..

دکترم قید نکرد تنبلی دارم 

سونو هم همینطور

و حتی نگفت سایز فولیهات بده

می‌دونم فداتشم اما من رفتم سونو روز ۱۲  گفت س تا فولیکول تو تخمدانها داری سایزاشون ۱۳-۱۲-۱۱ ه ...

خیلی پیچیده ش میکنی خودت اذیت میشی..فیزیک نیس که..هر ماه هر سیکل بدن یه جوره‌ و اصن قاعده خاصی نداره

از روز ده سیکل یک روز درمیان اقدام برو..تا ۱۷ سیکل

به همین راحتی🤣

خیلی پیچیده ش میکنی خودت اذیت میشی..فیزیک نیس که..هر ماه هر سیکل بدن یه جوره‌ و اصن قاعده خاصی نداره ...

اینم حرفیه.. ینی نرم سونو خیالم راحت بشه آزاد شده یا ن؟

اینم حرفیه.. ینی نرم سونو خیالم راحت بشه آزاد شده یا ن؟

نه اصلا خودتو وارد این بازیای دکترا نکن که جز استرس هیچییییی واست نداره

شش ماه اقدام داشته باش توی دوره باروریت

اگر نشدی بعد برو دنبال اینکارا

از الان میری بدن سااالم رو میندازی زیر یک مشت امپولهای قوی هورمونی ، بدنت مقاوم میشه و تنبل میشه دیگه بدون دریافت اون دوز از هورمونها نمیتونه اتومات کار خودشو بکنه در نتیجه ناباروری یا دیر به نتیجه میرسی

پس حتمن اول طبیعی اقدام کن

این کیت میگه تو روز ۱۳ یا ۱۴ ازاد داشتی...دیگه وسواس فکری به خرج نده

نه اصلا خودتو وارد این بازیای دکترا نکن که جز استرس هیچییییی واست نداره شش ماه اقدام داشته باش توی ...

درست میگی.. مرسی ک وقتتو گذاشتی

ایشالا اگر دوست داری مامان شی این ماه باردار باشی