2777
2789
عنوان

کیت تخمک گذاریم چرا اینجوریه؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 25 پست
درست میگی.. مرسی ک وقتتو گذاشتی ایشالا اگر دوست داری مامان شی این ماه باردار باشی

عزیزدلی

من سعی کردم اون چه که میدونن رو خالصانه باهات شیر کنم

ایشالا خودتم خیلی زود مامان بشی

الان عکس کیت این ماهمو میزارم شاید بتونه کمکت کنه و حواب سوالاتتو بگیری

دلبند نازنیم به یمن وجود پر برکتت روزی هزار بار شکر خدا میکنم..و بوسه میزنم به دستای نازت که بوی بهشت میده
خیلی پیچیده ش میکنی خودت اذیت میشی..فیزیک نیس که..هر ماه هر سیکل بدن یه جوره‌ و اصن قاعده خاصی نداره ...

فقط ی سوال دیگه.. دکترم گفت روز 11. 13. 15. 17. 19 اقدام داشته باش کیت مثبت شد دو شب پشت هم اقدام کن

من روز 11

13 و 14 (چون کیت مثبت شد) اقدام داشتم

الان باز امشب ک 15 سیکله اقدام داشته باشم ؟(چون دکتر گفته 15 هم اقدام داشته باش) یا بره تا هفدهم؟

ان‌شاءالله همه منتظرا بزودی مامان بشن❤️ این طعم و حسِ قشنگِ مثبت شدن بیبی چک و آزمایش رو بچشن🥹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزدلی من سعی کردم اون چه که میدونن رو خالصانه باهات شیر کنم ایشالا خودتم خیلی زود مامان بشی ...

مرسی فداتشم لطف میکنی

ان‌شاءالله همه منتظرا بزودی مامان بشن❤️ این طعم و حسِ قشنگِ مثبت شدن بیبی چک و آزمایش رو بچشن🥹

https://s6.uupload.ir/files/screenshot_20231115-224150_b1qd.jpg

این برای روز ۱۳ بود

و جالبه ۱۳شب زدم دیگه اینجور نبود و کمرنگ شده بود

و از فرداش یعنی روز ۱۴ باز زدم همینجور هی هر روز کمرتگتررر شد

فهمیدم همون ۱۳ صب تا ظهر ازاد شده

دلبند نازنیم به یمن وجود پر برکتت روزی هزار بار شکر خدا میکنم..و بوسه میزنم به دستای نازت که بوی بهشت میده
https://s6.uupload.ir/files/screenshot_20231115-224150_b1qd.jpg این برای روز ۱۳ بود و جالبه ۱۳ ...

چ جالب.. 

احتمالا منم همینم

ای کاش منم کیت مدیکور گیر میاوردم

فقط مکس 14 دارن

https://s6.uupload.ir/files/img_20231115_224608_166_bmhn.jpg

اینم روندش از روز نهم تا دوزادهم

سیزدهم هم که خط دوم پررنگتر بود ( عکسشو دیدی که)من روز ده اخر شب اقدام داشتم و سیزده صب تا ظهر ازاد ش ه بوده

و من همچتان سی سیکل نه پری سدم و نه ازمایش مثبت بوده

اینه که میگم خودتو درگیرش نکن..هزاااار جور را در رو داره نمیتونی ازش سر دربیاری

چ جالب..  احتمالا منم همینم ای کاش منم کیت مدیکور گیر میاوردم فقط مکس 14 دارن

مکثم خیلی دقیقه

من بعد از سیزده کیتام تمام شد و مکث زدم..جوابش کاملا یکی بود..یعنی از بعد ۱۴ کمرنگ‌شد

https://s6.uupload.ir/files/img_20231115_224608_166_bmhn.jpg اینم روندش از روز نهم تا دوزادهم ...

اره درسته.. خودمو نباید خیلی درگیرش کنم

مکثم خیلی دقیقه من بعد از سیزده کیتام تمام شد و مکث زدم..جوابش کاملا یکی بود..یعنی از بعد ۱۴ کمرنگ‌ ...

جدی؟ خیالم راحت شد ممنونم ازت

مکثم خیلی دقیقه من بعد از سیزده کیتام تمام شد و مکث زدم..جوابش کاملا یکی بود..یعنی از بعد ۱۴ کمرنگ‌ ...

عزیزم میشه تاپیک جدیدمو ببینی؟

سلام من پریودم 26 روزه هست دکتر گفت از روز 12 سیکل کیت تخمک گذاری بزنم روز 12 و 13 سیکل کیت زدم اولش یک خط بود بعد 5 دقیقه یه حاله کمرنگ افتاد این یعنی تخمک گذاری ندارم؟