2777
2789
عنوان

مدفوع نکردن نوزاد۲ماهه

499 بازدید | 43 پست

سلام خانما دخترم دوماهشه تقریبا از روزی ک واکسن دوماهگیشو زدم شکمش دیر ب دیر کار میکنه تا چند وقت قبل واکسن روزی یکبار بود بعدش تا چهارروز کار نکرد شکمش بعد اونم  ی روز درمیون یاهر روز اونم یبار  کار میکرد الان از پنجشنبه تا همین الان مدفوع نکرده از چی میتونه باشه؟ 

اینم بگم از بعد واکسن  شیر خشک کمکی میدم بهش اونم روزی یکی دوبار که وقتی شیر خشک دادم فرداش شکمش کار کرد ...

مدفوعشم عادیه سفت نیس 

فعلا شرایط دکتر رفتن هم ندارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از پنج شنبه تا الان شش روزه بچه شکمش کار نکرده!!!!!  خانم شرایط نداری که نداری بچه‌رو ببر دکتر ...

نه عزيزم.  بچه های من هم شیر خشکی هستن. هر دکتری بردم گفتن درصورتی که فشار نیاره و سفت نباشه مشکلی نداره. ولی یکی از بچه هام شکمش سفت درحد پشکل پشکل کار می‌کرد. شیرش عوض کرد. اون یکی رو همون نگه داشت

عزیزم بخاطر همون شیرخشک هست. شیرخشک قطع کن و فقططططط شیر خودتو بده.

شیر خودمو میدم  ..گاهی روزی یکبار میدم اونم۶۰تا ...

شیرخشکش ببلاک کامفورته معمولا باید اسهال کنه

اگر شیرخودتو میخوره، انجیر خیس کن و یهو یه کاسه بخور یا سه تا سیب پوست بکن و  همشو باهم بخور ، مهمه یکدفعه یک حجمی از ملین وارد شیر بشه،شکمشو با روغن کنجدو  با دو تا انگشت و خیلی اروم در جهت عقربه های ساعت بصورت دورانی ماساژ بده، میتونی کمی دور مقعدشم با روغن کنجد چرب کنی، من دخترم نوزادی شکمش کم کار میکرد دکتر بردم گفت سالمه و این کاررو انجام دادم خداروشکر خوب شد انشالله که بچه ی شما هم خوب میشه

اللهم عجل لولیک الفرج 
شیر خودمو میدم  ..گاهی روزی یکبار میدم اونم۶۰تا ... شیرخشکش ببلاک کامفورته معمولا باید اسهال ک ...

عزیزم خوشگلم اصلااااا بهش شیرخشک نده.

وقتی شیر داری چرا شیرخشک!!!

هر شیرخشکی به هر کسی یک جور می‌سازه...

کلا شیرخشک بنسبت شیر مادر یبوست آوره...

قربونت برم بهش شیرخشک نده.