2777
2789
عنوان

سماور برقی

455 بازدید | 12 پست

منم چهار روزه سماور برقی فوما از نمایندگیش گرفتم ولی روی آب چربی میفته کلافه شدم چای چربی داره روش بنظرتون از تازگی سماوره و بهتر میشه؟ کسی داره لطفا کمک کنه

تعداد رای : 0
نظرسنجی
۱
0
0%
۲
0
0%

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید به خاطر آب منطقه هست

کتری رو بشورید

یکی دو بار آب معدنی بریزید ببینید درست میشه

یادش بخیر یه زمانی با Dial up میومدم نی نی سایت، صدای قیژ قیژش هنو تو گوشمه😄😄 چقدر زود گذشت چقدر زود بزرگ شدیم 😌😌
شاید به خاطر آب منطقه هست کتری رو بشورید یکی دو بار آب معدنی بریزید ببینید درست میشه

فک نکنم چون اگه اینطوری بود باید سماور گازی هم داشت بنظرت میتونه از تازگی محصول باشه و بمرور زمان بهتر بشه

چون فک کنم سماور گازی و کتری هم تا چند مدت اینجوری ان

اخه شیشه ایه و معلومه داخلش بنظرت زشت نمیشه؟

معلوم بشه مگه مهمه مهم اون چایی هست که میخوای بخوری سالهاست کتری  من داره تند تند میشورمش دوباره میندازم توکتری خیلی داغون بشه عوض میکنم یه جدید میگیرم

اخه شیشه ایه و معلومه داخلش بنظرت زشت نمیشه؟

اتفاقا یکی از بهترین مزیت هاش همینه که داخل شیشه معلومه چون خیلی از وقت ها میبینی آبی که بعد از جوشاندن نوشیدی خیلی داغون بوده البته منم دلیلم این بوده دیگه نمیدونم نظر شما چیه من از برند ناسا الکتریک سماور برقی مدل ns525 که از همین مدل فلزیشم موجود بود من نخریدم
https://nasaelectric-shop.ir/product/samovar-ns-524/