2777
2789
اینجا خوندم یه بعضی از کاربرا رفته بودن فیلم خوب بد جلف رو تو سینما دیده بودن وخیلی تعریف کردن که فیلم خیلی طنز وخنده داریه .حتی یکیشون گفته بود از اول تا آخر خندیدم .منم امروز میون اینهمه کارعید و.....گفتم یه استراحتی بکنم ورفتیم سینما ..اصلا انتظار نداشتم یه فیلم کاملا آبکی وبی محتوا ..اصلا دیالوگها وموضوع فیلم،اونهمه هنرپیشه های مشهور .....وای بخدا گریه ام گرفت چون از پیمان قاسم خانی با اون سابقه خوبش ،انتظار خیلی خیلی زیادی داشتم...خلاصه با حرص وجوش اومدم خونه ..موندم چرا هنرپیشه های مشهور این فیلمهای آبکی رو قبول میکنن .امروز فهمیدم کارگردانا با ساختن این فیلمها اونا به ما میخندن نه ما به اونا.
ای خدای کعبه رستگارم کن..... خدایا............مرا آن ده که آن به .
همچین گفتی گول خوردم فک کردم میلیونی ضرر کردی
حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
حالا یه فیلم دیدن ارزش این همه حرص و جوش رو نداره که
زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.