2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من تاپیک های شمارو چک کردم تو چند روز گذشته تاپیک معلق شده نداشتید میدونین دقیقا برای چه روزی و چه ساعتی بوده؟
اخرین تاپیک معلق شده شما یه تاپیک عکس بوده که محتواش خلاف قوانین سایت بوده

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

سلام من تاپیک های شمارو چک کردم تو چند روز گذشته تاپیک معلق شده نداشتید میدونین دقیقا برای چه روزی و ...

سلام من به نی نی یاری که تایم ایشون بوده‌ گفتم چه تاپیکی بوده اسمشم گفتم.

با ایشون‌ هماهنگ‌ کنید.

خیلی وقت پیش وقتی که تاپیکا ترکید ایشون به من گفتن که خودشون نترکوندن و تاپیک خب غیرقانونیم نبوده، با گزارش الکی ترکید و تاپیک قفل هم بود،

اون شب نی نی یارا گفتن هرکسی که الکی گزارش بزنه تعلیق میشه. 

نی نی یار‌گفتن سایت براشون خرابه فعلا نمیتونن تاپیکمو برگردونن به محض اینکه درست بشه برمیگردونه و نیازی به یادآوری من نی. حالا خب تقریبا چند هفته یا چند ماه میگذره که ظاهرا هنوز سایت برا نی نی یار شب خرابه.

نی نی یار شب طبیعیه براش چند بار اتفاق افتاده که گفتن تگ کردید برا من نیمده خراب بوده معذرت خواهیم نکردن،

هیچ کاربری ایم برگردوندن الکی گفتن من برگردوندم،

حتی همین چند شب پیش الکی منو تعلیق کرد فقط به خاطر اینکه خیلی محترمانه باش‌گفتم چرا اون تایمی که تایم ‌کارتون بود نبودید‌. طبیعیه خب آدم وقتی جوابی برای سوالی نداشته باشه اون کاربرارو میترکونه که به بقیه از بی مسئولیتیش اطلاع ندن...

دیشبم تقریبا ۳ ساعت کامل وقت منو گرفتن و هیچ کاری نکردن و هیچ سوالیم جواب ندادن و توهین کردن به من.

میخواستم ببخشم ولی خب وقتی این همه بخشیدم و فقط باعث بی مسئولیت تر شدنشون شده، خب منم تک به تک پیگیری میکنم تا ایشون به جریمشون برسن.

چگذککصاسغدصملمفمصنسمسمسمشممصمتبنسمشمش