2777
2789

همش اون زنگ میزنه؟

*کاربر آقا*مرد*پسر*بوی*مَن*رجل*ولد*هوم*...دوازده ساعت پیش، در تماسی، به من گفته شد امروز قرار است بمیرم و حالا، از هر زمان دیگری، زنده‌ترمیه جا دیگه متیو گفت: "مشکل ما اینه که عمل نمی‌کنیم و فقط عکس‌العمل نشون می‌دیم، مخصوصاً وقتی که می‌فهمیم داره وقتمون تموم می‌شه." به خودش اشاره کرد. "یکی‌اش خود من." هر دو در نهایت می‌میرند* برای پرسش درمورد سوالاتی که ذهنم رو درگیر کرده آمدم قصد مزاحمت و یا سو استفاده ندارم لطفاً برخورد جدی نداشته باشید روحیه لطیفی دارم ناگه تشنج میکنم...

سلام
اول مطمئن شو سرش جای دیگه ای گرم نباشه..
هیشکی همینجوری یهویی سرد نمیشه...دلیلشو پیدا کن تا راهکار بدیم

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم هست آخه روبیکا انلاین میشه همیشه

پس دیگه حرفی نمیمونه...نباید برگرده...همون  بعد چندروزم که زنگ زد جوابشو نده...

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃