2777
2789

عزیزان قطعا پدر و مادر همه بچه هاشونو بی نهایت دوست دارن

اما سوال من اينه که آیا شما تمام بچه هاتون رو دقیقااااااا به یک اندازه دوست دارید؟؟

یا بعضی هاشون رو بیشتر یا کمتر دوست دارید؟

و آیا این موضوع رو تو رفتارتون خواسته یا ناخواسته بروز میدید؟؟؟ یا کاملا میتونید مخفی کنید

اینجا هیچکس کسی رو نمیشناسه و قضاوتی هم در کار نیست. لطفا صادقانه جواب بدید

ممنون ازتون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@آشرشته   ایشون فکر کنم چند تا دارن

یه لحظه حس کردم ۶ تا بچه دارم 😅😅😅

نه عزیزم برا من که فرق نداره هر کدوم یه طوری خودشون تو دلم جا کردن نمیشه گفت اون یکی بیشتر دوست دارم حالا همسرم والا نمیدونم از دلش خبر ندارم ولی اونم فکر نکنم یکی بیشتر اون یکی بخواد

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
یه لحظه حس کردم ۶ تا بچه دارم 😅😅😅 نه عزیزم برا من که فرق نداره هر کدوم یه طوری خودشون تو دلم جا ...

ببخشید دیگه فقط شما تو ذهنم بود که گفتی سومی رو باردارم😂

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️

فقط استاتر دختر به نظرم بیشتر به محبت نیاز داره نمیگم پسر محبت نمیخوادها ولی دختر یه روحیه حساس تر داره ولی بازم نمیشه گفت بیشتر از اون یکی دوسش دارم

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
صادقانه خیر دومی رو بیشتر دوست دارم،… خودمم نمی‌دونم چرا ،، و خب بهرحال تو رفتارم معلوم میشه با این ...

مثلا ممکنه بخاطر این باشه که دومی بیشتر شبیه خودتونه؟ یا اینکه موقع به دنیا اومدنش وضعیت بهتری داشتین و خاطره های بهتر؟ 

یا اینکه جنسیتش و اخلاق هایی داره که بیشتر دوست دارید؟؟

دلیلی هم به نظرتون میرسه؟؟  یا جز اون حس هایی هست که دلیلی پشتش نیست و فقط پیش میاد برامون

نه دلیلی خاصی  نداره به نظرم کلن دختردوستداشتنش بیشترازپسره.اخه بعدازپسردومم باشوهربه توافق رسیدیم که همین دوتابسه.تااینکه بدورازانتطاربعداز۷سال باجلوگیری باروارشدم وبعدش فهمیدیم دختره.

مثلا ممکنه بخاطر این باشه که دومی بیشتر شبیه خودتونه؟ یا اینکه موقع به دنیا اومدنش وضعیت بهتری داشتی ...

نه ، نمی‌دونم والا…. اصلا از وقتی تو شکمم بود و اصلا حتی نمدونستم چیه یه جور دیگه دوسش داشتم و دلم براش قنج میرفت…اصلا ربطی نداشت به اینچیزا

یکی میگفت شاید بخاطر بالا رفتن سنت بوده ، مادرا با افزایشسن هورمون مادرانشون بیشتر میشه و رابطه قلبی بهتری پیدا میکنن با بچه….ولیشایدم چیز دیگه باشه