2777
2789
عنوان

یه همسایه داریم هر وقت ما رو میبینه بهمون فحش میده😕

| مشاهده متن کامل بحث + 1403 بازدید | 67 پست
بخدا چاق نیستم باورت میشه ۵۰کیلو هستم

با ابن چیزی که گفتی ،احتمالا برا شوهرت نقشه داره 🏴‍☠️

طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐  خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فرهنگ آپارتمان نشینی خیلی چیز خوبیه

خب ندارن ینی واقعا انگار ازغار فرار کردن اومدن شهر

واقعا نی نی سایت،سایت عجیبیه که من واقعا فازبعضی هارو نمیفهمم.یامیان تاپیک عکس میزارن میگن بیاین نظربدین اخلاقش چجوریه؟!اخه ادم عاقل! این روزا توهمین دنیای واقعی نمیشه از روظاهر به شخصیت افراد پی برد ازبس همه مرموز شدن، اینجا دیگه دنیای مجازیه وازرو عکس انتظار داری تشخیص بدن؟!!!یکم بزرگ شید تروخدا.یا میان تاپیک حس ششم میزارن یا میگن حس ششممم بدویین بیان!!واقعا خودتونو زدین به خواب یا واقعا خوابید؟حس ششم فقط یه حسه.مگه استغفرالله خدا وپیغمبرید که ازاینده خبرداشته باشید یه مشت ملت ساده رو گول میزنید؟!!وقتی میبینم اون افرادی که تواین حس ششم شرکت میکنن سنشون از ۲۰ به بالا هست بیشتر تعجب میکنم.اخه اگه زیر ۲۰ بود میگفتیم هنوز بالغ نشده ولی از سن بالای بیست سال  واقعا انتظار عاقل بودن ازهرفردی میره.اینا بازم به کنار.فاز یه دسته کاربر دیگه هم درک نمیکنم.کوچکترین مسئله زندگیشونم تاپیک میزنن مشورت بگیرن ؛ینی عزیز شماهنوز اونقدر بزرگ نشدی که توی این کوچکترین مسائل یه ذره بشینی باخودت دو دوتا چهارتا کنی  تشخیص بدی بهترین گزینه چیه؟!!
خب ندارن ینی واقعا انگار ازغار فرار کردن اومدن شهر

خیلیا ندارن،خدا لعنت کنه اونی که آپارتمان نشینی رو آورد ایران

همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
در آسانسور رو یه جوری میکوبه بچم همش استرسی شده

گودزیلاهای همسایه ما ازعمد وقتی میان برن بیرون دم درخونه من محکم بپر بپر میکنن براشون فرقی نداره سه بعدازظهرباشه یا یازده شب.تااین حد حیوون

واقعا نی نی سایت،سایت عجیبیه که من واقعا فازبعضی هارو نمیفهمم.یامیان تاپیک عکس میزارن میگن بیاین نظربدین اخلاقش چجوریه؟!اخه ادم عاقل! این روزا توهمین دنیای واقعی نمیشه از روظاهر به شخصیت افراد پی برد ازبس همه مرموز شدن، اینجا دیگه دنیای مجازیه وازرو عکس انتظار داری تشخیص بدن؟!!!یکم بزرگ شید تروخدا.یا میان تاپیک حس ششم میزارن یا میگن حس ششممم بدویین بیان!!واقعا خودتونو زدین به خواب یا واقعا خوابید؟حس ششم فقط یه حسه.مگه استغفرالله خدا وپیغمبرید که ازاینده خبرداشته باشید یه مشت ملت ساده رو گول میزنید؟!!وقتی میبینم اون افرادی که تواین حس ششم شرکت میکنن سنشون از ۲۰ به بالا هست بیشتر تعجب میکنم.اخه اگه زیر ۲۰ بود میگفتیم هنوز بالغ نشده ولی از سن بالای بیست سال  واقعا انتظار عاقل بودن ازهرفردی میره.اینا بازم به کنار.فاز یه دسته کاربر دیگه هم درک نمیکنم.کوچکترین مسئله زندگیشونم تاپیک میزنن مشورت بگیرن ؛ینی عزیز شماهنوز اونقدر بزرگ نشدی که توی این کوچکترین مسائل یه ذره بشینی باخودت دو دوتا چهارتا کنی  تشخیص بدی بهترین گزینه چیه؟!!

سلیطه باشید در مقابلش

/اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکهبه سادگی دارم تورو نادیده میگیرم😊👌/باب اسفنجی: میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه....پاتریک: دیگه ساده نباش؛راه راه باش🙂✌/ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل...»زندگی یعنی همین🤗🤍/هیچ چیز تو دنیا نمیتونه ذات آدمارو تغییر بده همونطور که هرچقدر به سیر سس بزنی بازم مزه سیر میده😏🤙/بخندو شاد باش، شایسته‌ی ماه نیست که غمگین باشه🥰♥️ #خوبیا_برمیگرده🤍😉
دقیقا اینم یه دوست مرد داره هر از گاهی میاد پیشش هر وقتم میاد دعوااا😟

چرا به صاحب خونش هشدار نمیدین؟

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

یه زن تنها هست شوهر نداره یه دوست پسر داره میاد پیشش مدیر ساختمون گفت ما نمیدونستیم 

محیط آپارتمان را به گند کشیده که، میتونین به صاحب خونش بگین زودتر از موعد بندازتش بیرون

همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
خیلیا ندارن،خدا لعنت کنه اونی که آپارتمان نشینی رو آورد ایران

من خودم بچم کوچیکه ولی خداشاهده خوابش طوری تنظیم کردم موقع استراحت همسایه ها بخوابه.کاش زن همسایمون یه ذره شعور داشت

نیستم بدبختانه🥹چطور سلیطه باشیم 🤨

نترس ازش فحش داد صداتو ببر بالا لازم شد حمله کن با مشت بزن صورتش دیگه هروقت تو رو دید نوکری ات رو میکنه

/اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکهبه سادگی دارم تورو نادیده میگیرم😊👌/باب اسفنجی: میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه....پاتریک: دیگه ساده نباش؛راه راه باش🙂✌/ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل...»زندگی یعنی همین🤗🤍/هیچ چیز تو دنیا نمیتونه ذات آدمارو تغییر بده همونطور که هرچقدر به سیر سس بزنی بازم مزه سیر میده😏🤙/بخندو شاد باش، شایسته‌ی ماه نیست که غمگین باشه🥰♥️ #خوبیا_برمیگرده🤍😉