2777
2789

سلام خانما من اسپرسوساز نووا ۱۴۷ دارم ولی قهوه درست میکنم خیلی رقیقه مثل چای چرا اینطوریه؟ بلند نیستم درست کنم یا کلا اینطوریه مدل قهوه اش؟ قهومم اسپرسو هست

اول به درصدش مخلوط قهوه است   دوم به نحوه آسیاب قهوه که نه خیلی ریز باش نه درشت

ممنونم ینی جایی که ازش قهوه میگیرم بگم آسیابش جوری باشه که قهوه غلیظ باشه خودش میدونه چجور بده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممنونم ینی جایی که ازش قهوه میگیرم بگم آسیابش جوری باشه که قهوه غلیظ باشه خودش میدونه چجور بده

شما اول جایی برو که طرف وارد باشه به قهوه بعد مدل قهوه ساز بگو مشکلش هم بگو 

خودش می‌دونه چه مدل قهوه‌ بهت بده

وقتی حس دختیرماه یخ بزنه ...دیگه آب شدنی نیست!!!

موقع خرید بگو قهوه برای دستگاه اسپرسو ساز فلان مدل می‌خوام خودش به اون حد آسیاب می‌کنه هم فوم خوبی میده هم غلیظ میشه البته من دبل غلیظه و داخل بسکت سینگل درست کنم خیلی رقیق میشه که باز به مقدار قهوه بستگی داره 

موقع خرید بگو قهوه برای دستگاه اسپرسو ساز فلان مدل می‌خوام خودش به اون حد آسیاب می‌کنه هم فوم خوبی م ...

چشم ممنونم عزیزم.

قهوه سازم دو سایز بسکت داره بخوام قهوه دبل باشه و غلیظ بشه از کدوم سایز استفاده کنم؟ و هر بار که بسکت رو پر میکنم میزارم یه فنجون قهوه میده؟ بخوام دو فنجون دبل درست کنم باید دو بار بسکت پر کنم بزارم؟

هرچقدر قهوه بیشتر بریزم قهوه غلیظ تر میشه؟

ببخش زیاد سوال پرسیدم بلد نیستم😅😂

چشم ممنونم عزیزم. قهوه سازم دو سایز بسکت داره بخوام قهوه دبل باشه و غلیظ بشه از کدوم سایز استفاده ک ...

عزیزم ببخش دیر جواب میدم . دو سایز بسکت داری اونکه عمیق تره مال دوبل هست و تا دو میلیمتر به لبه باید پر از قهوه کنی . اول بدون اینکه پرتا فیل تر رو جا بزنی یکبار دکمه بخار گیری رو بزن که دستگاه داغ بشه بعد پرتا فیل تر رو جا بزن . من اصلا از سینگل استفاده نمیکنم چون خیلی برام کمه. اگه هر چند بار بخوای درست کنی باید هی این مراحل رو تکرار کنی

چشم ممنونم عزیزم. قهوه سازم دو سایز بسکت داره بخوام قهوه دبل باشه و غلیظ بشه از کدوم سایز استفاده ک ...

ببین وقتی میری قهوه بخری بگو ۸۰.   ۲۰ربوستا بهت بده و اسم دستگاه ت رو بگو . یه قهوه غلیظ با کافئین خووووب میده بهت . قهوه هم کم کم بخر . چون هر چه تازه تر باشه عصاره غلیظ تر و فوم بهتری بهت میده . من خلافم سنگین شده و زیاد میخورم سیصد گرم میگیرم .

عزیزم ببخش دیر جواب میدم . دو سایز بسکت داری اونکه عمیق تره مال دوبل هست و تا دو میلیمتر به لبه باید ...

وای نمیدونی چه قهوه ای درست کردم امروز دستت درد نکنه عزیزم همینطور که گفتی درست کردم عالی شد غلیظ عین قهوه های بیرون واقعا ممنونم ازت😍❤