2777
2789
عنوان

بگین که کارم اشتباه نبوده😭

344 بازدید | 30 پست

من با یه اقایی اشنا شدم پنج ماه بعد اشنایی مون اومد خواستگاری

تو این مدت که باهم بودیم در ظاهر خیلی دوسم داشت‌ ادم صبوری بود دیر عصبانی میشد

ولی مشکلاتی ک داشت یکی اینکه خسیس بود دوم ظاهرش خیلی مطابق میل من نبود سوم اینکه به شوخی فحش زیاد میداد این چیزا منو‌ اذیت میکرد اما من متاسفانه ادامه دادم 

علی رغم اینکه همه حتی دوستای اون میگفتن من خیلی ازش سر ترم ولی من دوسش داشتم

سه روز بعد اینکه اومدن خواستگاری یهو‌ خیلی کمرنگ شد صبح تا شب احوال منم نمیگرفت من خیلی برام عجیب بود

🕊️ free

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد سه چهار روز اومد تو‌ واتس اپ نوشت ما ب درد هم نمیخوریم من نمیخوام رابطه مونو ادامه بدم 

من داشتم میمردم جلوی همه کم اوردم باهاش حرف زدم خواهش کردم گریه کردم ولی تموم شد 

سه چهار ماه بعد برگشت

🕊️ free

سلام من مشاور ازدواج هستم و آماده ام کمکتون کنم

فقط یه سوالی دارم که هیچ وقت جوابشو نفهمیدم

چرا همه خانما فکر می کنن از خواستگاراشون سر تر هستند جون دو نفر دور و بری هاشون گفتن

درباره پسر مردم اینطور قضاوت نکنید اتفاقا من هرچی مورد بوده خانم گفته من سر ترم دیدم آقاهه سر تر هستش

دقیقا زمانی ک من تونسته بودم خودمو پیدا کنم

برگشت و با اصرار و سیاست یک ماه طول کشید تا جوابشو دادم

ولی بهش کفتم برام ی ادم معمولی هستی و هیچ وقت با تو ازدواج نخواهم کرد 

تا مجرد هستم گاهی باهم حرف میزنیم اونم قبول کرد ولی این بار من با هرچیزی کنار نمیومدم همش یاد کاری ک باهام کرده بود میفتادم هرکار میکردم نمیدونستم ببخشمش دایم‌ تو‌خلوت خودم‌گریه میکردم

🕊️ free

این رابطه ادامه پیدا کرد تااینکه ی روز تو دعوا بهم‌چند بار فحش داد 

خیلی حالم بد بود بهم‌میگفت جنبه نداری نازنازی هستی ک با فحش میخوای تموم‌کنی 

دوروز بعد با مشورت از یکی از دوستام تصمیم گرفتم دیکه بیشتر از این غرورمو‌ له نکنم و جوابش رو ندم

سه روز گذشنه

تو‌ تمام این سه روز روزی ده بار زنگ زد پیام داد دایرکت داد ولی من یه کلمه جواب ندادم

🕊️ free

الان برام‌نوشت خیلی عقده ای هستی دیگه اسمت رو‌نمیارم

منم انفالو‌کرد

نمیدونم چرا تصمیم گرفتم بعد ماه ها اینجا بنویسم‌ولی خیلی حالم بده

بنظرتون من کار درستی کردم!؟

🕊️ free

افرین باریکلا بهترین تصمیم خدا خیر بده دوستت رو

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
سلام من مشاور ازدواج هستم و آماده ام کمکتون کنم فقط یه سوالی دارم که هیچ وقت جوابشو نفهمیدم چرا هم ...

عزیزم این حرف من نبود 

حرف همه بود از لحاظ ظاهر ، شخصیت ، موقعیت خانواده و‌ … من بالاتر بودم اما من معیارم این چیزا نبود دوسش داشتم

🕊️ free
الان برام‌نوشت خیلی عقده ای هستی دیگه اسمت رو‌نمیارم منم انفالو‌کرد نمیدونم چرا تصمیم گرفتم بعد ما ...

میدونی چرا احمقی. 

بعد این همه بلا ول نکردی؟

میگی دوست اجتماعی لابد نه این مریضه