2777
2789
عنوان

بگین که کارم اشتباه نبوده😭

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 30 پست
الان برام‌نوشت خیلی عقده ای هستی دیگه اسمت رو‌نمیارم منم انفالو‌کرد نمیدونم چرا تصمیم گرفتم بعد ما ...

توام بنویس چون دلم نمیخواد با یه ادم عقده ای زنگیت حروم بشه تموم کردم این رابطه رو

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو بعنوان کسی که خارج از این داستانی دلیلت چیه برای درست بودن کار من؟

اولا که میگی عفت کلام نداشته یعنی ادب نداره و شخصیت

دوم که میگی اومد خواستگاری و بعد بهم زده یعنی ثبات شخصیت نداره و بعدا برگشته

سوم که سرخودش معطل بوده داشته بارفتاراش اعتماد به نفست رو خراب میکرده

چهارم هم که میگی اصلا از نظر همه چی سر بودی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
برام دعا کن قاطع بمونم تو تصمیمی ک گرفتم

ان شاءالله عزیزم کاش میشد ویس داد زندگیم و انتخابم رو برات میگفتم تا درس عبرت بشه برات

اگر میتونی برام تایپ کن

اخر شب برات مینویسم فعلا بچه هام بیدارن و دستم بندشون اگه یادم رفت بهم یاداوری کن

عزیزم این حرف من نبود  حرف همه بود از لحاظ ظاهر ، شخصیت ، موقعیت خانواده و‌ … من بالاتر بودم ا ...

حرف دیگران رو گوش نکنید

تقریبا تو همه مشاوره هام اطرافیان دختر خانم اینا رو میگن

میدونید چرا

چون حسودیشون میاد و اینو میگن که دختر از پسره زده بشه

به اندازه موهای سرم بوده تو مشاوره ها