2777
2789
عنوان

خانمایی ک رحم در آوردند

497 بازدید | 21 پست

سلام ..... وقتتون بخیر . 

میشه بپرسم الان انرژی و کیفیت زندگیتون چقدر متفاوت شده ؟ عذرخواهی میکنم ک اینو میپرسم الان دیگه حین رابطه درد ندارید ؟ 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مادرم چندین ساله درآوردن ولی تو هیچی مشکلی ندارن فقط اینکه تو سن بالا از نظر ویتامین اینا باید بی ...

متشکرم.... 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 
من ای یو دی میرنا گذاشتم درد و خونریزیمو خیلی کم کرده . میتونی به عنوان یه گزینه روش فکر کنی

من گذاشتم ولی افتاد .