2777
2789

خیلی تنهام اونجاااا 

همه با دوستاشونن میکن میخندن اونوقت من.... 😭😭😭😭تروخدا نگید تنهایی بهتره من بخاطر این لعنتی جوری افسرده شدم که از اول مهر کلی وزن کم کردم 😭

فکر میکردم با یه اکیپی دوست هستم با اونا بودم همیشه حتی پارسال 

ولی امسال فهمیدم منو حساب نمیکنن... 

هم از تو عکسشون کاتم کردن هم رفتن بیرون به من نگفتن 😭😭😭 الان دیگه موندم کجا بشینم تنها نباشم زنگ تفریحا کجا باشم با کی اخه😭😭

خسته شدم حالم بدههههه کاش میشد دیگه مدرسه لعنتی نرم😭😭😭

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میفهممت خیلی سخته

سعی کن بچه هایی رو پیدا کنی که مثل خودتن 

(تیکر بارداری نیست )                                                   ما از نور و بارون و آیینه ایم نباید به تاریکی عادت کنیم.           نباید از هیچ آدمی تو جهان با چشمای بسته اطاعت کنیم:))
میفهممت خیلی سخته سعی کن بچه هایی رو پیدا کنی که مثل خودتن 

اگ همه بِچ بودن چی..

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..

وا خودتو نباز بابا تنهایی عشقه بی سرخر بدون اینکه نگران باشی دوستت ولت کنه

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
اگ همه بِچ بودن چی..

شاید به نظر بیاد دارم شعار میدم ولی خب اونوقت تنهایی خیلی بهتره 

(تیکر بارداری نیست )                                                   ما از نور و بارون و آیینه ایم نباید به تاریکی عادت کنیم.           نباید از هیچ آدمی تو جهان با چشمای بسته اطاعت کنیم:))
شاید به نظر بیاد دارم شعار میدم ولی خب اونوقت تنهایی خیلی بهتره 

اره ولی درصورتی ک کسی بات کار نداشته باشه🥲

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..

زندگی همینه. منم شرایط مشابه این رو تجربه کردم.

قرار نیست همه ی آدما دور و برت خوش اخلاق و مهربون و دوست داشتنی باشن. بعضی دشمن های دوست نما هستند که یه عالمه بهت ضربه سخت میزنن. باید یاد بگیری با تنهایی کنار بیا، یه اکیپ دیگه برای دوست بودن پیدا کن شاید ازشون خوشت اومد، به علاوه این دوستیا تا آخر عمر که موندگار نیست ، همین که یکی رو پیدا کنی در حد صحبت روزمره باهاش حرف بزنی کفایت میکنه. بعدا به حرفم میرسی.

...I got this feeling in my SOUL