2777
2789
عنوان

ی رمان غمگین میشه بهم معرفی کنید؟

182 بازدید | 14 پست

مثل رمانای زینب ایلخانی و مودب پور.......

دلم جرعه ای آرامش میخواهد،چیزی که این روزها همه از من دریغ کرده اند؛چ کنم که این روزها حرف ها از چشم هایم می‌بارد.

شهربازی غمگینه خیلی

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غمیگن مینویسن؟

اره ولی چاپی شده این رمانش گرونم

هست 🥹ولی فوق العادس قلمش

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

راضی بودی؟

گریه نکردم حقیقتا‌. 

پوست کلفت شدیم والا ... قشنگ بود ولی.

داستان يحيي و سلیمه  بیشتر تامل برانگيز بود؛ جلوه و اروند آخرش یکم غیر واقعی بهم رسیدن

دلم جرعه ای آرامش میخواهد،چیزی که این روزها همه از من دریغ کرده اند؛چ کنم که این روزها حرف ها از چشم هایم می‌بارد.
گریه نکردم حقیقتا‌. پوست کلفت شدیم والا ... قشنگ بود ولی.داستان يحيي و سلیمه بیشتر تامل برانگيز بود ...

اصلا لازم ب گری زاری نیست من سر هیچ رمانی گریه نمیکنم 

ولی خب قلم قوی خودشو نشون میده نیازی نیست گریت بگیره

❤️🙏

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

اصلا لازم ب گری زاری نیست من سر هیچ رمانی گریه نمیکنم ولی خب قلم قوی خودشو نشون میده نیازی نیست گریت ...

رمان اینجا زنی عاشقانه میبارد ۱ و ۲ خیلی قشنگ بود 

قلم زیبایی داشت . یکم غیر منطقی بود ولی صراحت و ساده نویسی نویسنده این اجازه رو به مغزت نمی داد که بگی چقد تخلیه🙏🏻 حتما حتما پیشنهاد میشه

رمان اینجا زنی عاشقانه میبارد ۱ و ۲ خیلی قشنگ بود قلم زیبایی داشت . یکم غیر منطقی بود ولی صراحت و سا ...

نویسنده؟اسمش برام اشنا میاد