2777
2789
عنوان

باز کردن چشم سوم 🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 41 پست
چشم سوم من بازه بخاطر اینکه تو نسلمون با اجنه ازدواج کرده بودن ادم اذیت میشه ولش کن

ادم قحط بود با اونا ازدواج کردن؟یعنی همتون چشم سومتون بازه؟

اگه واقعا نسلتون با اونا ازدواج کرده چرا باید ازدیدنشون اذیت بشید ی جوری شمام نسل اونایید که

ادم قحط بود با اونا ازدواج کردن؟یعنی همتون چشم سومتون بازه؟ اگه واقعا نسلتون با اونا ازدواج کرده چر ...

ادم قحط نیست همه هم چشمشون باز نیست اونا هم مثل ما میتونن عاشق ما بشن با ما ازدواج کنن اما بچه دار نمیشن از ادم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادم قحط نیست همه هم چشمشون باز نیست اونا هم مثل ما میتونن عاشق ما بشن با ما ازدواج کنن اما بچه دار ن ...

اگه بچه دارنمیشن چطوری نسل اومده جلو ؟ وقتی بچه ای نباشه مقطوع النسله دیگه

اگه بچه دارنمیشن چطوری نسل اومده جلو ؟ وقتی بچه ای نباشه مقطوع النسله دیگه

عزیزم پدر بزرگ پدربزرگم یه زن از انسان ها داشت یه زن هم از جن ها نسلش از اون زنه که انسان بوده ادامه پیدا کرده

ن منظورم اینه به شما دست میزنن کتک میزنن تو کارهاتون مداخله میکنن بینتون دعوا میندازن؟

نه کتک نمیزنن اما وقتی خوابیدم یهو میبینی پامو لگد میزنن یا با قیافه اصلی خودشون میان بیشتر میترسم

کارگناه میخوای با نماز روضه انجام بدی 

کار گناهی هست ؟ 

نمی‌دونستم 😐

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎
بله با این کار نه تنها گناه میکنی بلکه هم جن زده میشی چون دور انسان یه حاله محافظ هست که اون حاله تو ...

واقعا 😳 

پشیمون شدم ✋ مرسی گفتی بهم 🤗

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎