2777
2789
عنوان

باز کردن چشم سوم 🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 41 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ار دیگه اگه چشم سوم باز بشه جن هم میبینی

اره اینده  و  اطلاعاتی از گذشته که می‌خوام بفهمم و خیلی کارای دیگه هم میشه انجام داد

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎
باید نماز اول وقت بخونی از عادت زشت بزاری کنار چ غیبت چ دروغ البته جسارت نباشه دارم مثال میزنم بعد ب ...

من بیشتر موقع ها نمازامو میخونم غیبت اینا هم خیلی انجام نمیدم 

یه چند روز یه مشکلی داشتم زیاد نماز خوندم و غیبت نکردم و اهنگ گوش ندادم همش هم ذکر خوندم از قبل اتفاق هایی که قرار بود بیوفته حسش میکردم از اون موقع هم خوابام صادقه شده

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎
الهی بگردم پس شما حست ششمه تقویتش کن 

گلم خدا نکنه 💕 

چجوری تقویتش کنم؟

گلم خدا نکنه 💕  چجوری تقویتش کنم؟

هر شب بگو یا قوی ♥️ نماز اول وقت و روزی ی صفحه قرآن فراموش نکن حتی مشگلت هم باز میشه و حست قوی میشه از خدا بخواه کمکت کنه و حستو قوی کنه عزیزم ان‌شاءالله حاجتت روا میشه گلم 

هر شب بگو یا قوی ♥️ نماز اول وقت و روزی ی صفحه قرآن فراموش نکن حتی مشگلت هم باز میشه و حست قوی میشه ...

مرسی عزیزم 💕 

چشم حتما انجامش میدم 

داداشم چشم سومش بازه ومیگه کاش خدااین نعمتوازمن بگیره .....میگه روزهای اول خوب بودبعدازاون دردناک میشه .....نمونه اش میگفت داشتم بارفیقم چایی میخوردم ومیخندیدم بعدبه ناگاه شروع کردم به گریه میدونستم فرداظهربهم خبرمرگ خواهرمونومیدن....

خدایاپسرموشفای خیربده آمین آمین آمین🙏🙏🙏
خیلی ادم ترسویی نیستم ولی دوست دارم یه قدرت های ماورایی داشته باشم یا باطن ادمارو بفهمم

ترسویی نیستم چیه بابا

جن میاد جلوت رژه میره هی از این ور ب اون ور

صداهای ناله ای میشنوی ک برگات میریزه

ی چیزی بدتر از جیغ بنفش

هیچوقت دیگه ی ادم عادی نمیتونی شی

چون چیزایی میبینی و میشنوی ک بقیه ن میبینن و نه میشنون

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه!  تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بردی