سلام دوستان من خودم قبل از زایمانم کلی سوال راجع به زایمان با اپیدورال و اینکه زایمان طبیعی بهتره یا سزارین داشتم و تو نی نی سایت و سایت های دیگه خیلی دنبال جواب بودم.
واسه همین گفتم تجربه خودمو بنویسم واسه دوستانی که مثه من شاید دنبال جوابن.
۷ آبان۳۹ هفته بودم که۱۱ صبح با حس آبریزش رفتم بیمارستان ازم تست آمینوشور گرفتن و مثبت شد و گفتن باید بستری بشی. دقیقا تا یه روز قبلش هرچی به دکترم گفتم منو سزارین کن قبول نکرد و گفت اجازه نداریم.
ساعت حدود ۱ ظهر بستری شدم و اصلا خودم درد نداشتم تا ساعت ۴ و نیم که کیسه آبمو باز کردن بعدش یکم دردام بیشتر شد ولی در حد درد پریود. ساعت ۶ معاینه کردن گفتن تقریبا ۴ سانتی. کلی ذوق کردم که خداروشکر درداش قابل تحمله و اینا.
تو سرمم آمپول فشار زدن دردام بیشتر شد و فاصلهش کمتر. تا ساعت ۹ همچنان دردها قابل تحمل بود.
ولی پیشرفتم خیلی کند بود و همون ۴ سانت مونده بودم تا ساعت ۱۱ و نیم دردام شدید شد و دیگه قابل تحمل نبود برام. مخصوصا وقتی بین دردا معاینه هم میکردن.
ساعت نزدیکای ۱۲ شب بود که گفتن ۵ سانت شدی دکتر اومد و بهم اپیدورال تزریق کرد.
بصورت چاهار زانو رو تخت نشستم کف پاهامو بهم چسبوندم و چونمو چسبوندم به سینم. تزریقش درد نداشت زیاد در حد آمپول معمولی یکم بیشتر.
بعد از تزریق ۷ ۸ دقیقه بعدش دیگه دردی نداشتم از جهنم وارد بهشت شدم.
ولی انقباضارو کامل متوجه میشدم. با تمرکز بیشتر حرکات ورزشی انجام میدادم بهتر نفس میکشیدم و از همه بهتر درد معاینه و نمیفهمیدم.
تا حدود ۳ صبح درد نداشتم از ساعت ۳ دردام باز شد که گفتن دز دومو نمیزنیم تا بهتر زور بزنی.
تا ساعت ۴ درد داشتم و زور میزدم ساعت ۴ رفتم رو تخت زایمان و دوز دومو بهم تزریق کردن فشار و انقباض و میفهمیدم ولی بدون درد ساعت ۴ و ۲۰ دقیقه صبحم پسرم به دنیا اومد.درد برش و بخیه هم اصلا احساس نکردم. بعدش هم عوارضی نداشتم خداروشکر.