2777
2789
عنوان

تجربه زایمان طبیعی با اپیدورال

424 بازدید | 4 پست

سلام دوستان من خودم قبل از زایمانم کلی سوال راجع به زایمان با اپیدورال و اینکه زایمان طبیعی بهتره یا سزارین داشتم و تو نی نی سایت و سایت های دیگه خیلی دنبال جواب بودم.

واسه همین گفتم تجربه خودمو بنویسم واسه دوستانی که مثه من شاید دنبال جوابن.

۷ آبان۳۹ هفته بودم که۱۱ صبح با حس آبریزش رفتم بیمارستان ازم تست آمینوشور گرفتن و مثبت شد و گفتن باید بستری بشی. دقیقا تا یه روز قبلش هرچی به دکترم گفتم منو سزارین کن قبول نکرد و گفت اجازه نداریم.

ساعت حدود ۱ ظهر بستری شدم و اصلا خودم درد نداشتم تا ساعت ۴ و نیم که کیسه آبمو باز کردن بعدش یکم دردام بیشتر شد ولی در حد درد پریود. ساعت ۶ معاینه کردن گفتن تقریبا ۴ سانتی. کلی ذوق کردم که خداروشکر درداش قابل تحمله و اینا.

تو سرمم آمپول فشار زدن دردام بیشتر شد و فاصله‌ش کمتر. تا ساعت ۹ همچنان دردها قابل تحمل بود.

ولی پیشرفتم خیلی کند بود و همون ۴ سانت مونده بودم تا ساعت ۱۱ و نیم دردام شدید شد و دیگه قابل تحمل نبود برام. مخصوصا وقتی بین دردا معاینه هم میکردن.

ساعت نزدیکای ۱۲ شب بود که گفتن ۵ سانت شدی دکتر اومد و بهم اپیدورال تزریق کرد.

بصورت چاهار زانو رو تخت نشستم کف پاهامو بهم چسبوندم و چونمو چسبوندم به سینم. تزریقش درد نداشت زیاد در حد آمپول معمولی یکم بیشتر.

بعد از تزریق ۷ ۸ دقیقه بعدش دیگه دردی نداشتم از جهنم وارد بهشت شدم.

ولی انقباضارو کامل متوجه میشدم. با تمرکز بیشتر حرکات ورزشی انجام میدادم بهتر نفس میکشیدم و از همه بهتر درد معاینه و نمیفهمیدم.

تا حدود ۳ صبح درد نداشتم از ساعت ۳ دردام باز شد که گفتن دز دومو نمیزنیم تا بهتر زور بزنی.

تا ساعت ۴ درد داشتم و زور میزدم ساعت ۴ رفتم رو تخت زایمان و دوز دومو بهم تزریق کردن فشار و انقباض و میفهمیدم ولی بدون درد ساعت ۴ و ۲۰ دقیقه صبحم پسرم به دنیا اومد.درد برش و بخیه هم اصلا احساس نکردم. بعدش هم عوارضی نداشتم خداروشکر.

خداروشکر قدمش مبارک باشه چندتا بخیه خوردی؟وقتی آمپولو زدن بازم میتونستی زور بزنی یا بدن بی حس میشه؟

دکتر گفت ۴ ۵ تا بخیه خوردی. میتونستم زور بزنم. پاهامم میتونستم تکون بدم ولی انگار که خواب رفته بود واسه سرویس بهداشتی کمکم میکردن که تعادلم بهم نخوره. ولی روی تخت قشنگ به حالت سجده میشدم خودم یا به حالت دستشویی ایرانی نشستم رو تخت زور میزدم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر گفت ۴ ۵ تا بخیه خوردی. میتونستم زور بزنم. پاهامم میتونستم تکون بدم ولی انگار که خواب رفته بود و ...

واقعا خیلی دل بزرگی میخواد زایمان طبیعی،خدا قوت

من سابقه سقط توی خونه دارم واااای وحشتناک بود دردش اونم چی سه ماه اول،دیگه چه برسه بچه بزرگتر باشه

واقعا خیلی دل بزرگی میخواد زایمان طبیعی،خدا قوت من سابقه سقط توی خونه دارم واااای وحشتناک بود دردش ...

عزیزم چه تجربه تلخی.منم اپیدورال نجات داد وگرنه واقعا دردش زیاده. تنها خوبی که داره تا بچه به دنیا میاد دردات میره.