2777
2789
عنوان

اونایی که تجربه خوابگاه دارن … چجوری تو خوابگاه عوض نشیم ؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 896 بازدید | 39 پست
راستش من اعتقاداتم خیلی قویه به خدا و ائمه خیلی اعتقاد دارم  ولی پوششم متوسطه نه محجبه هستم نه ...

آفرین به شما همین الان سعی کن شروع کنی به نماز خوندن إن شاءالله که خداکمکمون کنه اعتقاداتمون قوی وقوی تر بشه

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چندتا دوست پسر داشتن هم بد نیست ؟!  من نگفتم‌ دوست پسر دارن گفتم هم زمان چندتا دارن

شما در جریان جزییات روابطشون هستین یا صرفا از روی شنیده ها قضاوت میکنین. به هر حال اگه باشه هم کار بدی هست ولی اصلا و ابدا به شما ربطی نداره تا زمانی که به شخص شما اسیب نزنن این حرف شما صرفا فضولی و نابالغی هست. همین رفتار شما باعث میشه حتی دخترایی که مثل شما به ادعای شما سالم و مثبت هستن هم از شما دوری خواهند کرد 

چندتا دوست پسر داشتن هم بد نیست ؟!  من نگفتم‌ دوست پسر دارن گفتم هم زمان چندتا دارن

عزیزم این چیزا به ما مربوط نمیشه 

رابطت رو باهاشون سطحی نگه دار و راجب اینجور چیزا نه باهاشون بحث کن نه چیزی 

کلا قراره یه تایمی رو کنار هم باشین باید سعی کنی روانتو اروم نگه داری

[QUOTE=317443117]منم میخوام‌ مثل شما بشم عوض نشم  حتی شخصیتم بهتر از الانم بشه  منم راهنمایی کن  من ...[/QUOTE

خوبه که اتاقت چهارتایی ...ما 6تایی بود....عزیزدلممم اگر بخوای طبق شرایط اونا تغییر کنی که سنگ رو سنگ بند نمیشه به قول معروف کارخونه ادم سازی نیست ک....بله اون دختر ناهنجاری های خودشو داره و به خودش هم مربوطه....... درنهایت همه چییی به انتخاب خودته/....قدرت نه گفتن رو خیلی تمرین کن..... هرچی هم بگه ی گوش در یکی دروازه....مشغول درس خوندن شو..اوقاتت رو کتابخونه بگذرون.....ی پرده بزن دورتادور تختت.....که  محیط امن و فضای شخضی ینی حریم شخصی داشته باشی

«همه چیز برای کسی که می داند چگونه صبر کند، به موقع اتفاق می افتد!  

نمیگم خیلی خشک باش ها.....بگو بخند ..برقص...امااااا نزار سر از کارات دربیارن...خط قرمزاتو رد کنن ....حد تعادل رو رعایت کن

«همه چیز برای کسی که می داند چگونه صبر کند، به موقع اتفاق می افتد!  
مگه بچه ای که بزور بکشن اینور اونور  یا  مجبوری شبیهشون بشی تو یه فردی مستقل از بقیه و‌ ...

بابا من نگفتم دوست پسر دارن وااااا 

من خودمم نزدیک یه ساله با یکی در ارتباطم 

همزمان چندتا دوست پسر دارن 

این خوبه آدم نتونه به کسی وفادار باشه ؟! 

تا آخرم همینطوری بره ؟!

نخواستم جوابشونو بدم گفتم الان میام یه چیزی میگم خدا یه کاری میکنه منم سیگاری بشم بگه وردار مثل اونا ...

منم هیچوقت نمیذارم به کسی نگاه اینکه این بده و اینا  توذهنم شکل بگیره اما ذهنیتی که اون کامنت القا میکنه رو دوست ندارم چون قطعا کارای و رفتارای ما از درونیاتمون میاد و ما رو کم کم در مسیر خوب و بد بودن قرار میده بنظرم ترویج چنین ذهنیتی که اگه یکی با صد پسر دوسته اما دلیل نمیشه بد باشه ادما رو فقط در مسیر رشد تن پرور بار میاره

دوستوسر داشتن و سیگار کشیدن لزوما ادمو بد نمیکنه. بدذاتی و سعی در اسیب رساندن به اطرافیان ولی ادمو ب ...

کوچک ترین کارای ادما رو قلب ادما تاثیر داره وقتی یکی یه کار انسانی انجام بده انسان بهتری میشه و بالعکس چطور ممکنه دختری که میره همزمان با چنتا پسر دوست میشه ادم خوبی باشه چون داره چنتا پسرو درگیر میکنه و دلشونو میشکنه این کار کجاش انسانیه یا اسمش اسیب رساندن به بقیه نیست