2777
2789
عنوان

اونایی که تجربه خوابگاه دارن … چجوری تو خوابگاه عوض نشیم ؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 896 بازدید | 39 پست

از خدا بخواه کمکت کنه نمازتو بخون به اهل بیت(علیهم السلام)متوسل شو دعا خیلی اثر داره

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)
چون خیلیااااا میگن نه دست خودت نیست یه مدت بعد شبیه اونا میشی  و من واقعا میترسم

ترم دیگه میتونی اتاقتو عوض کنی من همچین جایی بودم درسته جو بدی رو اطرافت ایجاد میکنن فضایی که دوست نداری ولی اصلا اینجوری نیست که شبیهشون بشی تا وقتی خودت نخوای

از طرفی لازم نیست باهاشون خیلی گرم بگیری و صمیمی بشی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من تجربه کردم  اتاق اولی ک بودم اصلا دخترای جالبی نبودن از نظر من بعدش با هزار تا دنگ و ...

چه خوب دوست دارم از تجربیاتت استفاده کنم 

میتونی بگی که من عوض نشدم 

خوابگاه و شهر دیگه منو در جهت بد عوض نکرد ؟!

از خدا بخواه کمکت کنه نمازتو بخون به اهل بیت(علیهم السلام)متوسل شو دعا خیلی اثر داره

راستش من اعتقاداتم خیلی قویه به خدا و ائمه خیلی اعتقاد دارم 

ولی پوششم متوسطه نه محجبه هستم نه خیلی باز 

و خیلی خیلی دلم میخواد نماز بخونم و مرتب بخونم همیشه

آره من ۲۳ سالمه  راستش من با یه نفر تو رابطه هستم که پسر واقعا خوبیه  رشته خوبی هم داره ...

استرس نداشته باش برا خودت دعا کن مواجه شدن با ادمای مختلف باعث میشه ادم دید بهتری پیدا کنه و خوب و بدو بهتر درک کنه 

چرا همه میگن دست تو نیست ؟! حتما بعد یه مدت شل میکنی ؟!

عزیزم تا خودت نخای هیچ کس نمی تونه عوضت کنه . من خودم هم تجربه خوابگاه دارم با همچین دخترایی هم هم اتاق شدم ولی هیچ وقت با هاشون گرم و صمیمی نشدم حد و حدود رو نگه می‌داشتم.  هیچ تاثیری هم ازشون نگرفتم . حتی بعضی از اونا از جدیت و سخت بودن من می ترسیدن بعضی هم رفته رفته سمتم میومدن و ازم راهنمایی میخاستن که چطور تغییر کنن. 

و عزیزم تو میتونی بگی که من عوض نشدم من مثل اونا نشدم ؟!

اره به صراحت اینو میگم.....چون خیلی چیزا برمیگرده به کمبود و خلاهایی که ممکنه تو گذشته باشه ...چه کسایی که بودن وقتی وادر این فضا شدن ترکوندن ها...هرچیو که بگی تجربه کردن........یکیشون اصن درس نمیخوند ی شبه میرف شمال میومد با پسرا و اکیپ...یکیشون کلا چادر رو گذاشت کنار...یکیشون اصن اهل فوش دادن و فلان نبود که شد.......

«همه چیز برای کسی که می داند چگونه صبر کند، به موقع اتفاق می افتد!  

اما شما ی فرد مستقل و خودساخته هستی ...همونطور که هستی خودتو میپذیری ....تفاوت هایی داری که کاملا منحصر به خودته ..هیچکس حق دخالت نداره...این تویی....تموم 

از سمته خیلیاشون هم پس زده شدم ...چون شبیه اونا نبودممم...دوست پسری نداشتم که بشینم پای درد و دل یا درکشون کنم....و این اصلاااا برای من بد نبود.....ادم درونگرایی هم بودم سرم تو کار خودم....هرکی خوشش اومد یا نیومد فرقی به حالم نمیکرد...اونی که رفیقت باشه مث خودت میاد سمتت

اره به صراحت اینو میگم.....چون خیلی چیزا برمیگرده به کمبود و خلاهایی که ممکنه تو گذشته باشه ...چه کس ...

منم میخوام‌ مثل شما بشم عوض نشم 

حتی شخصیتم بهتر از الانم بشه 

منم راهنمایی کن 

من تو یه اتاق ۴ نفره میمونم 

۲ نفرشون خوبن کاری به کار کسی ندارن 

ولی یکیشون خیلی حاشیه داره خیلی 

طوری که مجبور شدم باهاش بحث و دعوا کنم 

فکر کن هر روز پسرای مختلف میان دنبالش ، براش میوه و خوراکی میارن ، زنگ میزنه به دوستای پسر معمولیش میگه من پریود نمیشم رفتم دکتر بهم قرص داده 

و الان تو یه اتاق ۴ نفره با اون یه نفر یجورایی حرف نمیزنم 

و یجورایی تنها موندم 

نمیدونم چیکار کنم 

که آسیب نبینم

چه خوب دوست دارم از تجربیاتت استفاده کنم  میتونی بگی که من عوض نشدم  خوابگاه و شهر دیگه ...

اره من اصلا عوض نشدم 

تو وقتی از ی غذایی بدت میاد بخاطر اینکه اونو میخورن توان میخوری؟؟

دوستوسر داشتن و سیگار کشیدن لزوما ادمو بد نمیکنه. بدذاتی و سعی در اسیب رساندن به اطرافیان ولی ادمو ب ...

چندتا دوست پسر داشتن هم بد نیست ؟! 

من نگفتم‌ دوست پسر دارن گفتم هم زمان چندتا دارن