2777
2789

من خیلی دلم میخواد نماز روتین زندگیم بشه خیلییییی 

حجاب و‌پوششم متوسطه محجبه نیستم ولی باز هم نیستم

موهام از شال بیرونه ولی همینقدر

میخوام نماز بخونم ولی نمیدونم چجوری شروع کنم 

چجوری پایبند باشم بهش ترکش نکنم 

تو خوابگاه میمونم و میدونم قراره یجورایی مسخرم کنن 😑

بگن‌به تو نمیخوره نماز بخونی 

ولی من خیلی میخوام بخونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باد صبا نصب کن 

اذان رو که گفت هرکاری داری میکنی بزارش کنار و برو سر نمازت 

به مسخره کردن دیگران هم گوش نده 

چون فقط خداس که رفیق ماس و هیچ‌جا تنهامون نمیزاره

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

من خودمم نمازام ریاد درست و حسابی و رو نظم نیست 

اما یه ویدیو دیدم که یه خانم اروپایی تازه که مسلمان شده بودن برای اینکه اخراج نشن از کار نماز هاشون رو داخل سرویس بهداشتی دفترشون می خوندن...

خیلی تحت تاثیر قرار گرفتم بابت این پایبندی شون💙 

ربطی به حجاب نداره مادرم خاله هام عمه هام همه حجابشون متوسطه ولی نماز میخونن یکی از عمه هام حجاب نداره ولی نماز میخونه 

تو نماز بخون به حرف بقیه توجه نکن 

عاشق نماز بشو اون وقت خودت همش منتظری اذان بدن بری وضو بگیری 

منم همین مشکلو دارم الان یه مدته یک در میون نماز میخونم و این عذابم میده😔

حالا هی نق بزن زندگیم این‌جوریه اون‌جوریه! اصن زندگی بالا پایین نداشته باشه و روزای بد نباشه که نمیتونی بگی وای امروز چقدر خوش گذشت!اصن آدمای بد نیان تو زندگیت که نمیتونی بگی دمش گرم فلانی چقدر خوب بود...هوا آلوده نباشه صد سال نمیتونی بگی چقدر هوا امروز خوب و عالیه!میدونی چی میخوام بگم؟سیاهیا نباشن سفیدیا معلوم نمیشن رفیق... از روزگار و خدا بابتِ سیاهیا گله نکن! همونان که باعث میشن قشنگیایِ زندگی به چِشمت بیان، فکرتو مشغولِ اونا نکن!چشاتو ببند و فقط و فقط به سفیدیا و قشنگیایِ زندگی فکر کن و خدا رو شکر کن... ✅                                                                                        انصافا چشامونو خیلی‌وقتا جوری می‌بندیم رو زندگی و قشنگیاش، و غرقِ سیاهیا میشیم، یه حالی واسه خودمون درست می‌کنیم که کاری از دستِ هیشکی برنمیاد و خودِ خدا هم نمیتونه اون لحظه به دادمون برسه...🌪                                                                                                             اکثر آشفتگی انسان ها به خاطر دعاهای بی تاثیر است دعا یعنی از خداوند راهنمایی بگیریم نه اینکه او را راهنمایی کنیم که چه کار بکند 😊😊
باد صبا نصب کن  اذان رو که گفت هرکاری داری میکنی بزارش کنار و برو سر نمازت  به مسخره کرد ...

واقعا من احساس میکنم نماز بخونم به خدا نزدیک ترم 

از گناه دور میمونم 

نیاز دارم بهش 

واقعا من احساس میکنم نماز بخونم به خدا نزدیک ترم  از گناه دور میمونم  نیاز دارم بهش  ...

پس بیخیال دهن گشاد مردم 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

سخنرانیهای در مورد نمازو گوش بکن مثل استاد پناهیان 

اینکه به خودت بگی تحت هر شرایطی من بلید نمازمو بخونم حتی اگه سنگ از اسمون بباره و رو حرفت بمونی اگه درست هم فکر کنیم واقعا ۱۷ دقیقه در طول روز برای خدای مهربون وقت گذاشتن کمترین کاره و اینکه بخودمون بگیم هروقت ینفر صدامون کنه سعی میکنیم سریع جوابشو بدیم حالا خدای بزرگو مهربون مارو صدا میکنه زشته که حوابشو ندیم یا دیر جوابشو بدیم و از همه مهمتر از خود خدا کمک بگیریم که خودش شیطانو از مادور کنه و همه جوره کمکون کنه

ربطی به حجاب نداره مادرم خاله هام عمه هام همه حجابشون متوسطه ولی نماز میخونن یکی از عمه هام حجاب ندا ...

شما خودتونم نماز میخونید ؟! ببخشید فضولی کردم

به نظر منم نماز ربطی به حجاب نداره 

واقعیتش من میخوام نماز بخونم به سمت کارای اشتباه نرم 

چند وقته خوابگاه میمونم و اینجا محیطش و بعضی آدماش واقعا یجوری ناسالمه

چقدر خوب  چند سالتونه ؟! از کی نماز میخونید ؟!

تا ۲۰ سالگی نمیخوندم.

خدا منو ببخشه

الان ۳۲هستم.

هرچی میریم جلوتر مرگ و میر و اتفاقات رو میبینم بیشتر میرم سمت خدا. 

چون اخرش تو میمونی و اعمالت.

بعضی میگن دلت پاک باشه و ب فقیر کمک کن و نماز فلان و ....

من میگم خدا دستور داده

میتونست بگه هر کی میخواد نماز بخونه

هر کی هم نمیخواد بجاش ب فقرا کمک کنه.....

پس هرچی جای خودش